Лидерката на БСП Корнелия Нинова присвива устни и стиска зъби, когато става дума за успехите на излязлата от нейната партия омбудсманка Мая Манолова, съобщава „Ретро“. Рейтингът на обществената защитничка наскоро надскочи дори този на президента Румен Радев. Нинова, която е подложена на неспирни атаки от страна на ГЕРБ и компания, трудно понася успехите на Манолова, твърдят нейни критици от соццентралата.
Заради началничката Нинова в средите на социалистите упорито налагали тезата, че на Мая й е лесно да гради имидж, защото темите, по които работела, предполагали бърз обществен отзвук и лесен пиар. Тя дори се била главозамаяла от успехите си.Драгомир Драганов посече Корнелия Нинова: Другарката яхна метлата. В какво са по-добри от опозицията – в лъгането или в краденетоКакто и се очакваше, още при откриването на новата парламентарна сесия другарката Нинова влетя в пле…May 14 2018skafeto.com

Всъщност никой не може да отрече свръхактивността на обществената защитничка. Тя „вършеела като терминатор“ сред ощетени шивачки, недооценени розопроизводители, сред българите в чужбина и къде ли още не, пишат анализатори, близки до „Позитано“ 20.
Упорито продължава да се говори , че Манолова не е преглътнала унижението от това, че не беше номинирана за държавен глава от „своите“, и ще търси реванш на следващите избори за „Дондуков“ 2. Позиция, за която Корнелия дори не може да мечтае заради отрицателния си обществен имидж.
Източник retro.bgКорнелия Нинова и Кирил Добрев с тежко душевно разстройство: Искат 220 000 лева, за да се лекуватЛидерката на БСП Корнелия Нинова и заместникът й Кирил Добрев са с тежко душевно разстройство, изгуб…May 2 2018skafeto.com

loading...