Кирил Добрев

Публична тайна е, че Кирил Добрев е най-довереният човек на Корнелия Нинова в редиците на БСП. Преди Великденските празници Добрев почерпи колегите си от „Позитано“ 20 по случай рождения си ден. Един от подаръците, които получи обаче, предизвика куп шеговити, а на моменти и хапливи коментари.Радев с любовницата на 2 трудови договора? Корнелия с Техноимпекса? Не, това не е проблемДухът на болшевизма е изпуснат от бутилката. Хвърчат глави за битовизми – усвоени тераси, общи части…Apr 5 2019skafeto.com

Нестандартен подарък получи Кирил Добрев за 47-ия си рожден ден на 18 април, съобщава „Ретро“. Зам.-шефът на БСП бе изненадан от колегите си с шеговит колаж на партийна тематика.
На армагана, изработен под формата на огромна рамка за снимка, е поставен ликът на соцлидерката Корнелия Нинова, а до главата й в балонче като от комикс се вижда надпис с любовното „Целуни ме!“, изписано на английски език.
Корнелия Нинова към Кирил Добрев: Целуни ме!

Дали самата Нинова се е включила и изобщо знае за майтапчийския подарък, остава загадка, но Добрев реагирал на него повече от положително и изпаднал в духовит смях. Най-трогнат останал от втория надпис на рамката – „Големият бос“, който приел като комплимент от колегите си, които очевидно го смятат за голям фактор в партията. През целия празничен за политика ден в кабинета му в централата на столетницата прииждали подаръци, балони и цветя, а почерпката била щедра, но тайна.

Добрев избягвал да празнува шумно 18 април, тъй като на 17 април 1999 г. почина неговият баща Николай Добрев. Вече 19-а година той отлагал тържествата, за да почете паметта на татко си, който си отиде в навечерието на 26-ия му рожден ден. Легендарният социалист и бивш вътрешен министър Николай Добрев почина от коварната диагноза рак, за която научил, когато болестта вече била необратима.

В последните му минути на този свят синът му Кирил бил неотлъчно до него, давайки му кураж, че ще премине и през това изпитание. „Татко угасна пред очите ми. Дали си Стив Джобс, или Николай Добрев – пред тази болест нямаш избор. Това е като челен удар“, казва Добрев-младши. На всеки рожден ден от 1999-а до сега Кирил си спомнял техния последен разговор.Скандал избухна между Лили Иванова и Корнелия НиноваНачалото на годината не започна добре за легендарната прима Лили Иванова, на която се наложи да се р…Jan 13 2019skafeto.com

loading...