След непрежалимата загуба на съпругата си Мария, големият български актьор и депутат проф. Стефан Данаилов изпраща в последния й път сестра си – актрисата Росица Данаилова, съобщава агенция „Пик“.
Близки и почитатели се стичат за последно „Сбогом!“ пред звездата в Народния театър.
До Ламбо в този тежък момент плътно до ковчега на сестра му бе лидерът на БСП Корнелия Нинова. Подкрепа оказваше и Георги Йорданов.
Двамата бяха като семейство за него в този тежък час, когато изпраща последния си близък човек и вече остава почти съвсем сам. Сред опечалените бяха и дъщерята и внучката на Росица Данаилова.
От БСП почит изказаха и депутатите Георги Свиленски, Нона Йотова и Иван Иванов.
Съболезнования изказаха и Татяна Лолова и журналистката Юлия Пискулийска.
Корнелия Нинова подкрепи Ламбо до ковчега на сестра му - актрисата Росица Данаилова (СНИМКИ, ОБНОВЕНА)
Ламбо и Елена Йончева на море тайно от Нинова: Крият се от лидерката, която искаше да забрани ваканцията на НСТайно ще ходят на море депутатите от БСП тази година, съобщи „Ретро”. Дори знакови фигури като Стефа…Jul 17 2018skafeto.com

„Завършили сме заедно седмо единно училище, от първи клас се знаем и сме били в кръжока на Анастасия Балабанова. На листовките към програмата пишеше с големи букви нашите две имена, а на другите с по-малки букви.
Много жизнен човек, много роли изиграла и много красота раздала! Три пъти е била женена за най-прекрасните мъже на България. Единият го направи от спортист актьор, а другият е Иван Кондов. Третият е третият е един от най-фините мъже на България – Константин Обрешков, на когото роди дъщеричката си. Рядко се виждахме, но ви казвам откога се познаваме“, каза Лолова.
Корнелия Нинова подкрепи Ламбо до ковчега на сестра му - актрисата Росица Данаилова (СНИМКИ, ОБНОВЕНА)

Пред камерата на ПИК TV Александра Гюзелева-Шани каза, че Росица Данаилова е била много силна жена. „Тя беше завладяваща фурия. Този чар им е в кръвта. Бяхме близки като малки с дъщеря й семейно, защото бяхме на една възраст и имам прекрасни спомени с нея“, заяви Гюзелева.
„Не сме играли заедно и не сме се срещали на сцената, но сме се срещали на сцена със Стефан и знам, че му е била като майка, тъй като е по-голяма от него и го е отгледала. Иначе съм я гледала и на екрана и е завладяваща жена“, каза пред водещата Ива Николова актрисата и депутат от БСП Нона Йотова.Ламбо с разтърсваща изповед за левкемията и последните думи на жена си, Нинова разкри страховита тайнаСтефан Данаилов, известен още като Ламбо, говори пред bTV за борбата с левкемията и последните думи …Jun 25 2017skafeto.com

loading...