Лидерката на БСП Корнелия Нинова е минала през разкрасителни процедури навръх скандала в столетницата с изпращаните до премиера Бойко Борисов есемеси, който самата тя завъртя.
Веднага след гигантския трус сред социалистите покрай нейните обвинения към червени депутати, че искат услуги от Борисов с есемеси, Нинова изчезна за 3-4 дни и когато се появи отново, беше с видимо опъната кожа на лицето и освежена физиономия, съобщава агенция „Пик“.
Според приближени на синьо-червената лидерка на БСП тя е преминала през козметични процедури за опъване на бръчки и подмладяване на цялото лице чрез ботокс и хиалурон. Сега по и без това валчестото й лице няма никакви следи от напредващата й възраст, но подпухването от процедурите заобля още повече и без това топчестата й физиономия.
Корнелия Нинова се опъна с ботокс като Лили: Избягала за разкрасителни процедури след скандала "Есемесгейт"
Трус в БСП! Михаил Миков: Нинова държи в зависимост хората от SMS гейта. „Дума“ е превърнат в придворен бюлетинВ БСП гръмнаха поредица от скандали: напускането на пленарната зала, за да се представя „Визия за Бъ…Oct 18 2018skafeto.com

Лидерката е с видимо набъбнали и изгладени устни, няма помен и от бръчките около носа и очите.
Припомняме, че Нинова заформила скандала по време на заседанието на парламентарната група на БСП на 25 септември, нападайки депутатите с безадресното обвинение, че пращат есемеси на Бойко Борисов, с които му искат лични услуги. Нинова твърди, че премиерът й препратил съобщенията.
За тези обвинения обаче се разчу чак на последвалия съботен пленум на партията същата седмица, а знакови социалисти като Атанас Мерджанов, Ангел Найденов, проф. Ваня Добрева, Красимир Янков, Антон Кутев, Александър Симов и други публично настояха Нинова да съобщи имената на просителите пред Борисов.
Тя обаче си замълча, както мълчи до ден днешен, и веднага след пленума изчезна от публичното полезрение.Корнелия Нинова в нелегалност заради есемесите на Борисов: Ето къде избяга и предаде БСП на бившия на Деси РадеваКорнелия Нинова излезе в пълна нелегалност, след като забърка жесток скандал в редиците на БСП с раз…Oct 4 2018skafeto.com

Зорки наблюдатели заподозряха, че просто се е скрила, посрамена от интригата си, тъй като през това време сред депутатите и в цялата партия настъпи мощен взрив от параноя, при която всеки подозираше всеки, както обясниха някои социалисти.
Докато социалистите се дебнеха по кьошетата и се подозираха във всички смъртни грехове и най-вече в най-големия за тях – да си общуват с Борисов, оскандалената им лидерка не се зае с тяхната репутация или с репутацията на партията си, а с повяхващата си хубост, която натори с ботокс и хиалурон, та дано покрай скандалите и тя да избуи отново.
Сравнявайки Нинова с други ремонтирани дами в публичното пространство, обаче не може да не й се признае, че проявява мярка и вкус, защото видимите следи от козметичната намеса са доста деликатни.

loading...