Корнелия Нинова отбелязала рождения ден на сина си в компанията на колегите от „Позитано“ 20, научи „Ретро“. Шефката на социалистите занесла щедра почерпка в централата на партията и приемала поздравления за 25-годишнината на Рафаел цял ден.
Въпреки хубавия повод лидерката на червените била в минорно настроение, понеже синът й много й липсвал. Това бил 7-и поред рожден ден, който Рафи празнувал далеч от бащиния дом, а Нинова изпитвала носталгия по старите времена, когато още бил гимназист и кариерата му на финансов експерт в Америка била още мечта. Все пак точно на деня двамата провели разговор, в който Корнелия му предала пожеланията на всички близки.Разпадът в БСП продължава: Жельо Бойчев напуска, Ангел Найденов унищожи червения лидер Корнелия НиноваРазпадът в БСП продължава. След като Спас Панчев напусна коалицията с БСП в парламента, сега депутат…Jun 28 2018skafeto.com

Скоро обаче нямало да имат възможност да се видят лично, защото Рафаел си идвал от години единствено по Коледа. Останалото време прекарвал само в Ню Йорк.
„Бъди здрав, момчето ми. Бъди все така успешен и уважаван във вашите професионални среди. И, скъпи мой, съпротивлявай се на всички обстоятелства, които ще се опитат да те променят. Остани какъвто си и никога не забравяй откъде си тръгнал и колко труд, безсъние и усилия ти струваше успеха. Не се възгордявай. Уф, спирам, че май ставам досадна. С татко те обичаме, липсваш ни, много ни е мъчно, че си далеч, но те чакаме за як купон. Приятели, благодаря, че сте с мен в хубави и в трудни моменти!“, пише Корнелия за сина си пред последователите си в социалните мрежи преди време.

По него тъгували и двете баби в Мизия, които пък го виждали и чували още по-рядко, защото не били в крак с новите технологии и не можели да му се обаждат сами отвъд Океана. Очаквали с нетърпение Нинова да ги посети и да донесе вести от Рафи, а вече се надявали да го видят и с приятелка, а защо не и с деца. За момента обаче личният му живот бил на заден план, защото работата поглъщала цялото му време.
Вече втора година наследникът на социалистката е служител на една от най-големите инвестиционни банки в света – „Голдман Сакс“, намираща се в Ню Йорк. Както неотдавна и първи разкрихме, заплатата, която Рафаел получава за месец, възлиза на 30 хиляди лева, които геният спестявал, за да има свободата някой ден да започне свой бизнес в сферата на финансовото дело.
Източник retro.bgКорнелия Нинова с голямо признание: Звъняла на Борисов по телефона с лична молба, разкри детайли за разговора и развръзката„Мотивите за вота са много по-дълбоки от бягството от затвора. На първо място – битовата престъпност…Jun 24 2018skafeto.com

loading...