Новини

Корнелия Нинова стопли душата на Румен Радев: Изпрати за ЧРД на президента романтичен подарък (СНИМКА)

Корнелия Нинова стопли душата на Румен Радев: Изпрати за ЧРД на президента романтичен подарък (СНИМКА)

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се присъедини към всички, които честитят днес рождения ден на президента Румен Радев. Тя му написа и послание на профила си във Фейсбук, без да уточнява обаче в кое китно кътче на България е правена красивата снимка, на която те крачат заедно по горска пътека. „Честит рожден ден на един достоен българин! Господин Президент, бъдете здрав. Имате характер и воля да защитавате интересите на България и да търсите справедливост за народа си. Пожелавам Ви сили и непоколебимост да продължите напред“, написа Корнелия Нинова и публикува ето тази снимка:
Корнелия Нинова стопли душата на Румен Радев: Изпрати за ЧРД на президента романтичен подарък (СНИМКА)

Припомняме, че днес, 18 юни, рожден ден има президентът на България Румен Радев.
Румен Георгиев Радев е генерал от резерва и 5-и президент на Република България, встъпил в длъжност на 22 януари 2017 г.
По време на военната си кариера, Радев, който е летец, достига чин генерал-майор и длъжност „командир на Военновъздушните сили“ на Република България (2014 – 2016).
Роден е на 18 юни 1963 г. в Димитровград, в семейството на Станка и Георги Радеви – счетоводителка и електроинженер. Родителите му са от село Славяново, Харманлийско, където Радев прекарва детството си. Има две години по-голяма сестра – Лозана. Основното и средното си образование Радев получава в Хасково.
През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“, Хасково.Корнелия Нинова бясна на Мая Манолова: Рейтингът на омбудсмана удари в земята имиджа на червената началничкаЛидерката на БСП Корнелия Нинова присвива устни и стиска зъби, когато става дума за успехите на изля…Jun 12 2018skafeto.com

По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. По време на обучението си за офицер е приет в БКП, което тогава е задължително условие. Остава в партията до деполитизацията на Въоръжените сили през 1991 г. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушения колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“.
Владее български, английски, руски и немски език.
Източник blitz.bgДрагомир Драганов посече Корнелия Нинова: Другарката яхна метлата. В какво са по-добри от опозицията – в лъгането или в краденетоКакто и се очакваше, още при откриването на новата парламентарна сесия другарката Нинова влетя в пле…May 14 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Повечето домакини използват хрян само в кухнята. А знаете ли, че това растение е много…
error: Съдържанието е защитено!