Силвена Роу

Много таланти блеснаха в поредното издание на кулинарното реалити „Мастършеф“. Всеки от тях обаче има един голям кошмар – да си навлече гнева на светилото Силвена Роу. Прочутата българка е строга, но справедлива, а добрата новина за бъдещите звезди в кухнята е, че всеки допир с нея е стъпка напред в кариерата.Джакпот за Нова! Започва излъчване на хитово реалитиНова телевизия ще се опита да направи удара на годината в медийния бизнес, съобщава вестник Марица. …Mar 19 2019skafeto.com

Шармантната Силвена Роу, която е кошмарът на участниците в тазгодишното издание на кулинарното риалити „Мастършеф“, признава, че се смирявала само пред съпруга си. Пловдивчанката от смесен брак между българка и турчин напуснала пределите на страната ни едва 19-годишна заради срещата си с англичанина Малкълм Роу, с когото се радват на щастлив брак и до днес.
Опърничавата Силвена отрича да е властната фигура във връзката им, но фактите сочат точно обратното. Заради нейната интернационална кариера на готвач Малкълм се отказал от своята и не работел вече 14 години, съобщава „Ретро“. През цялото това време само журито на „Мастършеф“ се грижела за семейните доходи и на практика издържала изцяло половинката си.

Той обаче бил нейната дясна ръка и й помагал в по-сериозните бизнес начинания и менажирането на нейния ресторант, който е сред най-популярните места за хранене в лъскав Дубай. От края на миналата година топготвачката прелита по 7000 километра седмично от арабското емирство до България, раздвоявайки се между бизнеса си и ролята на оценяващ в „Мастършеф“.
Нейният ресторант „Омния“ в Дубай има три концептуални зали – Dubai Omnia Gourmet, Omnia Baharat и Omnia Blue. Гостите й там са разнообразни като профил – от холивудски знаменитости до арабски шейхове, петролни магнати и пътешественици – авантюристи. Отличителната й марка е здравословната кухня, а успехите й в кулинарията я нареждат на едно от челните места в класация за най-влиятелни дами в Близкия изток.

През годините Силвена е била личен готвач на звезди от ранга на Клаудия Шифър, Тина Търнър и Шер. Макар да е заклета кариеристка, е успяла да отгледа и двама синове, а вече била готова да дундурка и внучета. Често й се случвало да не й вярват, че била на 52 години, а познатите я затрупвали с молби да издаде тайната за младоликостта си. Всъщност Роу отдавна не консумирала месо, хапвала предимно зеленчуци и била убедена, че с този режим ще доживее до 100. Критиците й обаче твърдят, че свежият й вид не се дължал само на здравословното хранене, а и на намесата на пластичната хирургия.Уволниха от работа Папи Ханс заради простотиите в „Биг брадър“Уволнен от работа се оказа Папи Ханс. Певецът, чието истинско име е Константин Трендафилов, освен ка…Apr 4 2019skafeto.com


loading...