снимки

Пловдивчанин е карал дъщерите си, които са на 6 и 7 г., да се събличат чисто голи, за да ги фотографира. Самият той също се снимал в неприлични пози заедно с децата си. Все още не е ясно дали скандалните кадри са били качвани в порнографски сайтове.
В момента по случая тече проверка от полицията, сезирани са прокуратурата и социалните служби, съобщава вестник „24 часа“. Това съобщиха от организацията за защита на жертви под тепетата. Там майката на момиченцата е потърсила помощ, тъй като била подложена на психически и физически тормоз от съпруга си.Кошмар в Сандански: Бивш кмет преби зверски съпругата сиБившият кмет на санданското село Спатово Методи Филипов преби жестоко съпругата си. Кървавият инциде…Mar 5 2019skafeto.com

Тя признала и за разголените снимки на децата си, които открила в компютъра и в мобилния телефон на бащата. Юристите на организацията веднага информирали правозащитните институции. Жената е получила съдебна заповед за незабавна защита от домашно насилие и мъжът й е изведен принудително от семейното жилище. Забранено му е да приближава жена си и дъщерите си и да прекрачва прага на апартамента им.
„Сексуалното посегателство върху деца зачестява. През лятото ще бъде пусната онлайн платформа, където ще могат да се подават сигнали за такива случаи, включително и анонимни.

Идеята е пострадалите да не се притесняват“, обясниха от пловдивската организация. Адвокати ще консултират жертвите какви мерки да предприемат и ще водят безплатно делата им. Финансирането е по европейски проект за подпомагане на непълнолетни и възрастни, които са преживели изнасилване или блудство. На платформата ще е качена и информация с телефони и адреси на компетентните органи.Лили Иванова живее в кошмар, трима я охраняват непрекъснато от агресивен психопатАко засечете някъде по улиците Лили Иванова, ще видите, че тя винаги се движи, придружавана от поне …Dec 23 2018skafeto.com


loading...