побой

Бившият кмет на санданското село Спатово Методи Филипов преби жестоко съпругата си. Кървавият инцидент е станал малко преди 15.00 часа днес.

Разяреният мъж грабнал стол и се развихрил, започнал да налага с юмруци младата си жена. Това предаде struma.bg.
33-годишната Йорданка, майка на три деца, е със сериозни наранявания.
Според очевидци жената е била качена в линейка с тежки кръвоизливи в очите.
Мъжът е отведен в полицията.Пребиха жестоко от засада касоразбивач от Враца, борят се за живота муИзвестен във Врачанско касоразбивач бил пребит жестоко в сряда през нощта и лекари от ВМА в столицат…Feb 22 2019skafeto.com

В същото време стана ясно, че пореден вандалски акт се е състоял в родна болница. 28-годишен пациент разби главата на охранител в УМБАЛ Бургас, предаде Флагман.бг.
Галин Гочев си счупил ръката, потърсил лекарска помощ, насочили го към отделението по травматология и ортопедия, където започнал да вилнее. Наложило се да извикат охранител, но това още повече отприщило гнева на бургаската батка, който, макар и контузен, се насочил към гарда и започнал да го налага с юмруци, след което буквално му счупил главата.

На място е извикан полицейски екип, Галин Гочев, който е добре познат на органите на реда, е арестуван за 24 часа и предстои да бъде съден за нападение над длъжностно лице. Със сигурност няма да му се размине леко, защото е извършил деянието в окръжната болница, незачитайки институцията и погазвайки всички правила и норми.55-годишна жена от Симитлийско преживя най-големия кошмар в живота си: Синът й я преби в опит за изнасилване55-годишна жена от симитлийското село Черниче преживя най-големия кошмар в живота си. Синът й Диян н…Nov 21 2018skafeto.com


loading...