Джулиана Гани

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Дори човек да е с любимия си на най-прекрасното място на света, винаги могат да се намерят зложелатели, които да отровят щастието ти. До този извод стигна популярната моделка Джулиана Гани, която се оплака, че е станала жертва на престъпници.

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани и годеникът й Илиян Найденов станаха жертва на крадци по време на престоя си в екзотичния остров Бали. След като обявиха, че обмислят опцията да преместят адресната си регистрация на любопитната локация заради интереса, който предизвикват като двойка сред местните рекламодатели, влюбените останаха разочаровани от мошеническата практика.Потрошената моделка Кристин: Трудно сдържам сълзите си, докато пиша товаТежко пострадалата в катастрофа с певицата Дивна моделка Кристин Илиева отправи горещ апел във Фейсб…Feb 7 2019skafeto.com

Двама азиатци се приближават към туристите с мотор, докато се снимат, питат дали могат да ти помогнат с нещо и в този момент ти дръпват телефона от ръцете“, обяснява Малката Джулка.

Единствената задигната вещ е именно мобилното устройство на Найденов. Инцидентът се случил навръх Цветница, пише вестник „Монитор“.

Разстроени сме, защото на телефона на Илиян имахме страшно много спомени и контакти, които вярвам, че ще си възстановим. Беше последен модел Iphone X, но това не е от такова значение“, жали се още Гани.Мъжът на Ирена Милянкова полетя от щастие: Лилията разцъфна! Ето какво направи моделката на 32Бившият модел Ирена Милянкова даде живот на шестата си рожба. Това стана ясно от публикация на горди…Jul 9 2018skafeto.com