Кремена Оташлийска

Българкският модел Кремена Оташлийска пребори световната конкуренция и успя да спечели специална фотографска сесия за италианската марка Versace, която излезе преди дни. Българката е била избрана лично от шефката Донатела Версаче, която била впечатлена от формата на манекенката след раждането, съобщава Dir.bg.

Кремена има 2-годишен момченц, но успява постоянно да лети по ангажименти из цялото земно кълбо, защото е ангажирана с най-престижните марки в модата. Българката е модел в осем агенции, базирани в Ню Йорк, Париж, Милано, Лондон, Барселона, Берлин, Копенхаген и Стокхолм.

„За съжаление Кремена е по-известна в Ню Йорк и в Париж, отколкото в България“, каза майката на успешния модел – Юлия Мумджиева.

Началото на 2019 година Кремена Оташлийска дефилира с пролетно-лятната колекция на Versace по време на Седмицата на модата в Милано. Тя се качи на подиума с Кая Гербер, Наташа Поли и други известни имена. На ревюто тя показа бохо дизайн на рокля с взаимоизключващи се принтове.

През 2017 година Кремена се изяви за Versace, Balmain и Chanel.

Оташлийска прекарва всяка свободна минута в България, където живее и 2-годишният ѝ син. Въпреки че е гражданин на света, Кремена е избрала да свърже живота си с българин. Тя самата от години не дава интервюта за български медии заради недобросъвестно отношение от страна на журналисти.

Българката Кремена Оташлийска фаворит на Версаче

Българката Кремена Оташлийска фаворит на Версаче

Българката Кремена Оташлийска фаворит на Версаче

loading...