Криско попиля келеша
Криско даде отличен съвет на учениците

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Криско е крайно възмутен от поведението на ученика, който заплашва с пръчка учителка заради оценка. Припомняме, че обществеността бе взривена от видео, на което момче побеснява, защото преподавателката му мисли да му пише двойка. Той удря с пръчка по телефона й и си позволява всякакви волности.Безумни кадри от българско школо: Този келеш направи нещо ужасно с учителкатаПореден случай на агресия в училище. Този път от ученик към учител. Два видеоклипа, заснети вчера в …Jun 28 2019skafeto.com

Рапърът Криско, който открай време се мъчи да е положителен пример за подрастващите, които слушат музиката му, остро възропта срещу поведението на момчето.

Ето какво написа той в социалните мрежи:

„Съобщение до учениците. Разберете, че да се държиш по този начин не е яко. Не е яко да не уважаваш по-възрастните, камо ли учителите си. Не е модерно да си тъп. Ако си мислите, че това държание ще ви направи по-готини за околните… точно обратното. Такива като тоя шиш ще пораснат и ще останат аутсайдери. А ако са от богато семейство, ще станат богати наркоманчета, които ще си отидат на 35-40. Ако не физически, то душевно 100%“.

Самата учителка също проговори за инцидента: „Той не очакваше да му пиша тройка, мислеше, че ще има двойка, но аз го изпитах устно“. Тя сподели, че понеже децата знаят, че момчето е по-емоционално, затова са решили да го заснемат.

„Пуснали съм доклад, за да помогнат от регионалното управление и да се вземат адекватни мерки. С ученика се работи от месец март. Показва му се подкрепа за личностно развитие”, заявиха от управата на училището.