Новини

Кулагин напусна със скандал Къщата на VIP Брадър: Зрителите направиха нещо невиждано досега в шоуто (ВИДЕО)

Кулагин напусна със скандал Къщата на VIP Брадър: Зрителите направиха нещо невиждано досега в шоуто (ВИДЕО)

Снощи в Къщата на ВИП Брадър ситуацията беше извънредна. Заради неспазване на правилата от Ваня и Кулагин, елиминациите бяха отменени и двамата бяха изправени пред вота на зрителите, които гласуваха във Facebook страницата на шоуто, за този когото искат да изгонят. Кулагин събра 71% и напусна принудително шоуто. С излизането си Кулагин беше освиркан, но заяви, че той е бил жертвата. Гримьорът даде щита на SDI на Ричард.
Кулагин поиска спешна среща с лекар, заради подут пръст. За това той обвини както Биг Брадър заради мисиите, които се дават, така и Петко, който се опита да го прибере при опита му да напусне Къщата.Разследват участието на Ванко 1 във ВИП брадър: Искат изкуствено да ни наложат, че половете трябва да се изравнятСъветът за електронни медии (СЕМ) ще проверява сигнали срещу рап певеца Иван Главчев, известен като …Sep 19 2018skafeto.com

Докато чакаше лекарския екип, Валентин започна да чупи сервиза в Къщата, да се заканва на Съквартирантите и на Биг Брадър, дори лекарката, която дойде да прегледа гримьора, трябваше да изтърпи поведението му.
Ваня Костова, беше единствената, която се опита да разбере и помогне на Кулагин по време на престоя му в Къщата, но и певицата не издържа на поведението на гримьора и в крайна сметка изпусна нервите си. След като гримьорът и посегна с глава чесън, Ваня отговори с бутилка вода по Валентин.
В крайна сметка двамата бяха предложени за изгонване от зрителите и този път Кулагин загуби и напусна шоуто.

ТВ водещата от БНТ Мира Добрева гушва 100 бона от „ВИП Брадър“, купува си къщаМира Добрева се съгласила да влезе във „ВИП Брадър“, за да спаси семейството си от фалит. За участие…Sep 19 2018skafeto.com

loading…Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Американски писател иска да види най-добрия ни шоумен Слави Трифонов и предаването му в Книгата…
error: Съдържанието е защитено!