С приближаването на президенстските избори, страстите в парламента стават все по-неконтрулируеми. Корнелия Нинова хвърли ръкавицата към премиера Бойко Борисов, като го призова до 48 часа да обяви своята собствена кандидатура за президент! Ако той изпълни нейното условие, самата тя ще издигне себе си в битка с него! Разбира се, нейното име трябва да бъде одобрено и съгласувано първо на Национален съвет на партията й.

С думите си към премиера „Ако не го направите, ще считам, че просто дуете перки и ви е страх“ тя предизвика хиляди коментари в Интернет пространството за броени минути. Явно Корнелия иска да се изправи лице в лице с Бойко и да се срещнат в нощта на изборите в импровизиран дуел. Думите на Нинова са реакция след изказването на Борисов, че другите политически партии не искат умишлено да издигнат своите кандидатури, като визира Радан Кънев и самата Нинова. Как ще отговори министър-председателят ще видим в оставащия ден.

 

Корнелия Нинова хвърли ръкавицата. Тя постави 48-часов ултиматум на Бойко Борисов да обяви своята кандидатура за президент!


loading...