Кървав пленум, насрочен за 21 юли, ще поиска своеобразното евтаназиране на Корнелия Нинова. Форумът формално има за цел да бъдат дискутирани липсващите по отношение управлението на ГЕРБ алтернативни политики, съобщи „Ретро“. Играчите от кръга „Хорото на Гергов“ – Михаил Миков, Атанас Мерджанов, както и други политически низвергнати фигури като Янаки Стоилов, Георги Божинов, че дори „послушната“ Дора Янкова, не можели вече да стоят безучастни, докато ездачката от Мизия се правела на мъж, който иска да се разбере с опонента си Бойко Борисов „отвън“, ама така и не го прави.
Дори за коалиционни доскоро партньори като комунистите от „Че Гевара“ и земеделците от „Александър Стамболийски“ станало очевидно ясно, че другарката Нинова може да притиска управленския формат, да си прави пиар с козичките на баба Дора от Шарково, но няма смислени и стойностни политики, които да противопостави на Борисов и Цветанов в полза на обществото.Ламбо и Елена Йончева на море тайно от Нинова: Крият се от лидерката, която искаше да забрани ваканцията на НСТайно ще ходят на море депутатите от БСП тази година, съобщи „Ретро”. Дори знакови фигури като Стефа…Jul 17 2018skafeto.com

А и социалният й модел нямал нищо общо със социализма, а бил директен капиталистически проводник. Това пък от своя страна водело до деструктивни процеси и разпад в левицата. Напрежението ескалирало и около оставката на заместника в парламентарната група Жельо Бойчев.
След бунтовете и броженията на низовите ядки в Казанлък, Враца, Монтана, че дори в Пловдив и Варна, лъсвала и организационната немощ на столетницата. Затова главата на Нинова трябвало да бъде сложена на дръвника. Разбира се, за да е всичко в духа на демократичните традиции, щяла да се търси възможност за насрочване на извънреден конгрес, където това да се случи легитимно, както е по устав.
Източник retro.bgБСП на бунт срещу Румен Радев: Наричат президента и жена му „Семейство Адамс“, Йончева насъсквала НиноваВ БСП назрява същински бунт срещу президента. Червените са страшно разгневени на Румен Радев и най-в…Jul 16 2018skafeto.com

loading...