стефан данаилов елена йончева

Тайно ще ходят на море депутатите от БСП тази година, съобщи „Ретро”. Дори знакови фигури като Стефан Данаилов, Елена Йончева и Нона Йотова крият пред колегите си дали и къде ще почиват. Повечето не признават, че ще пътуват по лични дела. Причината е забраната от страна на соцлидерката Корнелия Нинова да се излиза в отпуск през лятото, която тя искаше да наложи на народните избраници от всички групи.

Предложението й да не се отмаря по плажовете, а да се стои плътно в парламента, не бе прието, но заради инициативата й това лято ще страдат червените депутати.

Нинова заяви, че нейните хора през август ще обикалят структурите из страната.

Така депутатите от левицата били принудени да ходят тайно по родното и гръцкото море и треперят да не бъдат снимани и изловени и да направят лошо впечатление на лидерката си.Преди минути: След челния сблъсък с Корнелия Нинова, Борисов научи новина, която го изстреля в облацитеПремиерът Бойко Борисов стана днес дядо за втори път, съобщи „24 часа“. Дъщеря му Венета роди втори …Jul 13 2018skafeto.com

Напрежението е голямо. Не може Нинова да говори, че иска със закон да премахне депутатските отпуски, а ние да плажуваме. Повечето си позволяваме само събота или неделя да отскочим някъде със семействата си, за да се порадваме и ние на лятото”, коментират червени.

Фейсбук статусите на новоизлюпената депутатка от БСП Нона Йотова показват, че тя редува гръцките курорти с родното Черноморие. Заедно с приятели актрисата отмаря и хваща тен главно в събота и неделя.

Като любимка на Корнелия Нинова през уикендите, Елена Йончева не била заета винаги с партийни дела и така можела да прекарва неделните дни с детето си, но крие дали ще ходи на море. Същата е ситуацията и с Ламбо, който има вила на родното Черноморие, но засега отскочил само за броени дни.
Корнелия Нинова: Сине, мъчно ми е за теб! Шефката на БСП изплака най-голямата си болкаКорнелия Нинова отбелязала рождения ден на сина си в компанията на колегите от „Позитано“ 20, научи …Jul 2 2018skafeto.com


loading...