Лили Иванова албум фенове Румъния

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Да се поклони пред аплодисментите на своите фенове от цяла България – това отново очаква Лили Иванова и през 2019 г. За естрадната прима националните турнета се превърнаха в ежегодна традиция, а ето, че само след около месец тя ще стартира отново музикалната си обиколка из страната.

Възможността да се докоснат до стихийната сила, каквато е Иванова на сцената, ще имат първо във Велико Търново, уточнява вестник „Монитор“. Концертът ще се проведе на 29 март, а билети на цени между 30 и 60 лв. са вече в продажба в мрежата на Eventim за цялото турне.

След старата столица, изпълнителката на „Щурче“ ще даде тон за песен още в Габрово (30 март), Гоце Делчев (8 април), Бургас (16 април), Ямбол (17 април), Шумен (8 май), Хасково (1 юни), София (ресторант „Лебед“, Панчарево; 21 юни), Варна (30 юни) и Пловдив (17 септември).

Иванова ще завърши професионалната си година с поредни концерти в зала 1 на НДК за трета поредна година. И тази година това няма да се промени, като тя ще разгърне вокална мощ пред 10 000 почитатели на 8 и 9 декември.Лили Иванова: Не помня от колко години вече, това е моят най-добър приятелВеликата Лили Иванова удивява всички не само с визията си, но и с чудовищната си енергия!
Примата на…
Jan 22 2019skafeto.com

Междувременно Лили Иванова е свалила траура за бившия си съпруг Иван Пеев. След два месеца, в които не е изпяла и нота, примата на естрадата се е върнала в студиото и вече записва нова музика, твърдят нейни познати.

Затишието около Лили след смъртта на композитора Иван Пеев е най-дългото в цялата й близо 60-годишна кариера. Никога досега тя не си бе позволявала да занемари професионалните си задължения. След като обаче в края на ноември изгуби мъжа, който по нейните собствени думи е бил единствената й истинска любов, звездата отмени всичките си ангажименти и в продължение на цели два месеца отказваше да се занимава с музика, пише „Уикенд“.

„Това беше най-тежкият период в живота й”, твърдят нейни познати. Според тях Лили никога няма да преодолее напълно мъката си по Иван Пеев. Официалният й траур обаче вече е история. Преди няколко дни примата събрала екипа си и обявила, че отново започва работа на пълни обороти. „Искам нови песни!”, съобщила Лили на хората, с които работи. Поръчала си цял албум, който най-вероятно ще посвети на Иван Пеев.Скандал избухна между Лили Иванова и Корнелия НиноваНачалото на годината не започна добре за легендарната прима Лили Иванова, на която се наложи да се р…Jan 13 2019skafeto.com