Новини

Ловчанският митрополит Гавриил изригна гневно срещу Истанбулската конвенция: Това е ад, няма 30 пола

Ловчанският митрополит Гавриил изригна гневно срещу Истанбулската конвенция: Това е ад, няма 30 пола

Въпреки че шумът около Истанбулската конвенция утихна, темата продължава да вълнува Българската православна църква. След острите спорове в обществото, което категорично застана на позицията срещу нейната ратификация, темата мина на заден план.
Не така обаче стоят нещата за Ловчанския митрополит Гавриил, който навръх Разпети петък се изказа срещу нея в студиото на „Тази сутрин“ по Би Ти Ви.
„Какво значи това „да си определяш пола“? Господ ти е дал пол, с който си се родил. Има два пола – женски и мъжки. Няма 30 пола. Това си е ад, какво друго е това? Може ли човек да каже: „До 3, до 5 години няма бъда никакъв, след това ще кажа дали съм момче или момиче“?Слабаков избухна пред Лора Крумова заради Истанбулската конвенция: Писана е от безработни лес*ийки, евалата на църквата ни за реакциятаАндрей Слабаков е роден на 13 август 1960 г. в София. През 1984 г. завършва кинорежисура при Янко Ян…Jan 28 2018skafeto.com

Това какво друго е, ако не ад? Това е страшно нещо!„, каза дядо Гавриил.
„Тази тема е много важна и би било много пагубно, ако България беше ратифицирала тази конвенция. Ние решихме, че това е важно и трябва да напрегнем всичките си сили това нещо да не стане и слава Богу, че не стана. Щяха да се отворят много възможности групи, които проповядват, да получат много големи права„, допълни още по темата Ловчанският митрополит.
„Ако възпитаваме децата да не проявяват насилие, няма да са нужни конвенции“, допълни той.
Източник pik.bgСтрашен скандал в парламента: Гинка Върбакова съсече Корнелия Нинова с въпрос, оставил депутатите без думиКупувачката на ЧЕЗ Гинка Върбакова зададе скандален въпрос по време на разговорите си с комисиите в …Mar 1 2018skafeto.com

loading…Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Според традициите не може да посрещнем Великден без козунак, но за да стане наистина вкусен,…
error: Съдържанието е защитено!