Новини

Лоши новини: Инфаркт отново покоси Жорж Ганчев! Бори се за живота си, вече почти не се движи

Лоши новини: Инфаркт отново покоси Жорж Ганчев! Бори се за живота си, вече почти не се движи

Втори сърдечен удар покоси Жорж Ганчев. Това разкри вчера самият той пред вестник „България днес“.
„Не се чувствам добре! Tрудно говоря и почти не се движа“, коментира Ганчев. В неделя политикът се почувствал зле, а минути по-късно установил, че получава сърдечен удар.
Днес Ганчев ще бъде опериран в столична болница, а медицинско светило от Белград ще извърши животоспасяващата операция.
„Имам 3 стента и въпреки това пак се случва„, едва сподели Ганчев.
Напук на здравословните си проблеми той ентусиазирано пожела щастливи празници на българския народ.Руско светило в кардиологията назова най-ефективния начин за защита от инфаркт и сърдечни болести!Руският учен, академик и доктор по медицина Юрий Беленков назова кой е най-ефективният начин за защи…Oct 5 2018skafeto.com

Това е вторият инцидент с него. По-рано през тази година отново масивен инфаркт повали бившия лидер на „Български бизнес блок“ в центъра на София. Само 3 дни преди злополучния 3 юли той бе в ефир и с ентусиазъм води предаването си.
След като бе хоспитализиран, медици увериха, че здравословното състояние на Жорж се подобрява все по-бързо, а повод за притеснение няма. В края на август лекари решиха да поставят 3 стента на сърцето на политика, които да следят и балансират сърдечния ритъм.
Въпреки многобройните манипулации и лекарствата, които приема всеки ден, сърцето на Ганчев излязло от ритъм на 16 декември.
В борбата му за живот до него е най-верният му спътник – Шуши.

Само преди месеци с типичното си чувство за хумор Ганчев сподели пред „България днес“, че може да носи на бой и трудно би се дал.
„Здрав съм, мога да кажа, че нося на бой! За трети път ми се случва да не съм добре със здравето, мога да кажа, че хората с каузи винаги оцеляват“, коментира с присъщия си ентусиазъм и силен дух Ганчев.
Тогава, притеснени от състоянието на баща си, от САЩ пристигат двете му дъщери – Силвана и Джулия.
Разкрива, че трудно би се предал и иска да продължава да живее.
„Имам всичко, мога да кажа, че съм единственият човек на земята, който има всичко и е доволен от постигнатото“, връща лентата Ганчев. И добави, че го радват най-малките неща в живота, обича да се наслаждава на природата около родния си дом. Въпреки това най-голямото му щастие остават двете му деца.
Желаем му бързо възстановяване!Важно за всички: Един месец преди инфаркт вашето тяло ви предупреждава с тези 4 сигналаВ свят, пълен с болести и проблеми, изследователи и учени непрекъснато търсят лечение. Но най-лесния…May 17 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
В 18:24 часа в деня на годишнината от смъртта на бившия й приятел Косьо Самоковеца,…
error: Съдържанието е защитено!