Втори сърдечен удар покоси Жорж Ганчев. Това разкри вчера самият той пред вестник „България днес“.
„Не се чувствам добре! Tрудно говоря и почти не се движа“, коментира Ганчев. В неделя политикът се почувствал зле, а минути по-късно установил, че получава сърдечен удар.
Днес Ганчев ще бъде опериран в столична болница, а медицинско светило от Белград ще извърши животоспасяващата операция.
„Имам 3 стента и въпреки това пак се случва„, едва сподели Ганчев.
Напук на здравословните си проблеми той ентусиазирано пожела щастливи празници на българския народ.Руско светило в кардиологията назова най-ефективния начин за защита от инфаркт и сърдечни болести!Руският учен, академик и доктор по медицина Юрий Беленков назова кой е най-ефективният начин за защи…Oct 5 2018skafeto.com

Това е вторият инцидент с него. По-рано през тази година отново масивен инфаркт повали бившия лидер на „Български бизнес блок“ в центъра на София. Само 3 дни преди злополучния 3 юли той бе в ефир и с ентусиазъм води предаването си.
След като бе хоспитализиран, медици увериха, че здравословното състояние на Жорж се подобрява все по-бързо, а повод за притеснение няма. В края на август лекари решиха да поставят 3 стента на сърцето на политика, които да следят и балансират сърдечния ритъм.
Въпреки многобройните манипулации и лекарствата, които приема всеки ден, сърцето на Ганчев излязло от ритъм на 16 декември.
В борбата му за живот до него е най-верният му спътник – Шуши.

Само преди месеци с типичното си чувство за хумор Ганчев сподели пред „България днес“, че може да носи на бой и трудно би се дал.
„Здрав съм, мога да кажа, че нося на бой! За трети път ми се случва да не съм добре със здравето, мога да кажа, че хората с каузи винаги оцеляват“, коментира с присъщия си ентусиазъм и силен дух Ганчев.
Тогава, притеснени от състоянието на баща си, от САЩ пристигат двете му дъщери – Силвана и Джулия.
Разкрива, че трудно би се предал и иска да продължава да живее.
„Имам всичко, мога да кажа, че съм единственият човек на земята, който има всичко и е доволен от постигнатото“, връща лентата Ганчев. И добави, че го радват най-малките неща в живота, обича да се наслаждава на природата около родния си дом. Въпреки това най-голямото му щастие остават двете му деца.
Желаем му бързо възстановяване!Важно за всички: Един месец преди инфаркт вашето тяло ви предупреждава с тези 4 сигналаВ свят, пълен с болести и проблеми, изследователи и учени непрекъснато търсят лечение. Но най-лесния…May 17 2018skafeto.com

loading...