бой в училище

Ново брутално видео развълнува социалните мрежи и предизвика вълна от възмущение и негативни коментари. Кадрите са запечатали жесток бой между две момичета в училище от Белоградчик, които сякаш прекарват повечето си време не над учебниците, а гледайки схватки по кеч.

В „продукцията“ има всичко – ругатни, обиди, скубане на коси, удари с глава и безкрайна жестокост. Всичко се развива на фона на коментари от съученици, повечето от които се забавляват от случващото се пред очите им.

Има и плахи призиви двете озверели тийнейджърки да бъдат разтървани, но до това така и не се стига. Видеото е поредното доказателство защо излизащите от средното образование в България често са с тежки пропуски в основните знания и умения.Учителка от Перник каза истината за системата: Преподаването на учениците е последната ни грижа…Учителка от Перник каза тежката истина за образователната ни система. Тя изпрати покъртително писмо …Jan 30 2017skafeto.com

За съжаление в последно време българските ученици оглавяват само класации за наднормено тегло, пушене на цигари и употреба на алкохол.

На този фон е истинско чудо, че все още има талантливи деца, които печелят десетки медали по международни олимпиади и състезания.

За жалост те не са на мода и никой не взима пример от тях. Вместо това, фокусът на младежите е насочен към подобни несъстоятелни „герои на деня“.


loading...