https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

В апартамент за впечатляващите 322 хиляди лева се нанесе Васил Василев-Зуека, показа проверка на вестник „България днес“. Жилището е с площ от 142 кв. м. Предостатъчно, за да могат Зуека и новата му съпруга Анна Вичева да се ширят заедно с общия им син. Новият дом на актьора и режисьорката се помещава в скъпарска кооперация в централната част на София. Така Зуека, Ани и невръстният Стефан могат преспокойно да ходят на работа и пеша, а през почивните дни да се разхождат в близката Борисова градина. Екстри, които бяха трудно постижими на предишния адрес на Зуека.

Малко след като Васко и Ани се залюбиха, двамата се сдобиха с първия си общ дом. Срещу близо 400 бона през 2013 г. водещият на „Господари на ефира“ купи от името на фирмата си „Дрийм артист“ двуетажна къща с огромен двор в софийското село Лозен.Зуека заживя в палат в Испания: Докато комикът и жена му Ани се къпят в лукс, Рачков трупа дебели пачкиВасил Василев–Зуека, жена му Ани и техният 4-годишен син Стефан са емигрирали на топло в Испания, на…Jul 9 2018skafeto.com

Веднага след сделката последваха основен ремонт и ново обзавеждане, превърнали спретнатата къщурка в луксозно жилище. Изборът на място за къщата не е случаен. Районът наоколо от дълго време е алтернатива на елитните столични квартали Бояна и Драгалевци. Заради близостта си до София, чистия въздух и прекрасната гледка имения и терени в селото имат множество бизнесмени, сред които и президентът Росен Плевнелиев. Единственият недостатък на елитния район е бунището в близкото дере. Там от години селяните от Лозен си изхвърлят боклуците.
„Лятото, като се вдигнат температурите, става страшно. Смърди, та не се трае!„, обясняват бивши съседи на Зуека.

Друг минус, развалящ селската идилия, са разстоянията. Баровското село налага ползването на кола за прибиране от работа, пазаруване и разходки в София. Нещата още повече се задълбочават, след като Зуека и Ани се сдобиват с наследник през 2014 г. Запознати твърдят, че именно раждането на детето кара Василев да замени спокойствието и чистия въздух край града с центъра на София.

Така, след като малчуганът Стефан поотраства и му трябва елитна детска градина, мама и татко сменят адреса си. Зуека набързо продава къщата в Лозен на украински бизнесмен.

Получената сума му позволява да изплати ипотечния кредит и дори да е на печалба, обясняват запознати. Малко след това е купен и новият апартамент. Този път според документите сделката е на името на съпругата му. Пак според документите по сделката Анна Вичева плаща част от сумата за луксозното жилище с кредит. Останалите пари според запознати дава от спестяванията си Зуека.

Трупа пачки от бизнес
Наред с участията си в театъра и „Господари на ефира“ Зуека върти и успешен бизнес. Финансовите отчети на фирмата му „Дрийм артист“ показват, че всяка година комикът си докарва стотици хиляди левове доход. Повечето от парите Василев спестява. Така към днешна дата по сметките на фирмата има натрупани почти 400 бона.Девина разплака Зуека: Девойката най-после прости на баща сиМного е трудно за един родител, когато детето му не иска да комуникира с него. Bacил Bacилeв – Зyeĸa…Jan 19 2018skafeto.com