игнатова димитър рачков

Лъсна най-големият грях на Димитър Рачков, който със сигурност е налял масло в огъня, пламнал между водещия на „Като две капки вода“ и доскорошната му изгора Мария Игнатова. Актьорът не бил от най-верните партньори, а през периода, в който с блондинката бяха разделени, се разсипал от флиртове със знайни и незнайни девойки.Братът на Рачков пак сгази лука, този път няма да му се разминеБратът на популярния български актьор Димитър Рачков – Петър, е арестуван докато продава пико на кли…May 26 2019skafeto.com

„Събирайки информация от тук, от там и нареждайки пъзела, според мен основната причина за окончателната им раздялата са изневерите на Рачков. Рачков си е коцкар, отвсякъде го чувам. Обича да си кръшка с по-младички. Задявките му с Мария Илиева на „Капките“ са по-скоро актьорска игра, той не може да си легне с 40-годишна.

А на адашката й Игнатова явно й е писнало неговото хойкане – той все е по събития, сватби, кръщенета, частни партита, не се знае какви ги върши. Той си харесва младички момичета и не им отказва„, коментира раздялата на ВИП-двойката Елза Парини в светското предаване на ПИК TV „Жълтите новини“.

В един от епизодите на „Капките“ между скечовете Рачков си призна, че отново е ерген. А спекулациите, че с Мария са си простили, след като се появиха на изложба в София миналата седмица, ПИК категорично разсея. На културното събитие бившите влюбени се появиха по отделно и един след друг.

„Според мен обаче и Мария има вина за раздялата. Тя не искала да роди дете не Рачков. Всеки мъж иска да има рожба от жената, която обича. Ако имаха свое дете, можеха да му предаден страхотни гени и щеше да бъде гениално, красиво, умно и талантливо. Кариерата не може да й бъде оправдание“, добави Елза.Рачков хвърли страшна бомба и тя се потвърди!През края на декември, 2018 година, по време на новогодишното издание на предаването „Господари на е…May 25 2019skafeto.com

loading...