Любо Нейков е посрещнал зет у дома. Осиновената дъщеря на комика, която е негова племенница, си има сериозен приятел. 21-годишната Ина се влюбила в 2 години по-голям от нея младеж, с когото открито демонстрират връзката си публично, пише вестник „Ретро“. Самият актьор приел момчето радушно и подкрепял любовта на младите, като бил готов във всеки един момент да им вдигне сватба, за да спази повелята на покойния си брат да се грижи за дъщеря му като за свое биологично дете.
От няколко години шефът на „Комиците“ се грижи изцяло за Ина, чийто баща и негов брат почина внезапно през 2013 г. Нейков официализирал нещата, като подал документи за попечителство и според процедурата се водел официален настойник на племенницата си Ина.
„Още след трагичната смърт на Цветан, който си отиде без време от инфаркт, Любо осинови детето му. Тогава момичето беше само на 16 години и той я взе да живее у тях, за да й бъде по-леко“, разказват съседи на актьора от родния му Червен бряг.Пълен обрат на театралната сцена: Любо Нейков смени Димитър Рачков със Станимир Гъмов!Босът на БГ продукциите Любо Нейков смени Димитър Рачков с колегата Станимир Гъмов за „Вражалец“. Ро…Nov 30 2018skafeto.com

И до ден днешен 21-годишната Ина обитавала жилището на Нейков в столицата заедно със съпругата му Гинка и биологичната му дъщеря Анна. Въпреки голямата възрастова разлика двете момичета се обичали като кръвни сестри. Малката не спирала да подражава на кака си Ина, която винаги отменяла родителите й в отглеждането, когато имали професионални ангажименти или просто искали да вечерят в ресторант насаме. Тя била изключително благодарна за жеста, който чичо й направил, като я осиновил и й предложил почти безгрижен живот. Освен че й направил собствен банков влог, в който редовно ѝ вкарвал солидни суми, поел изцяло разходите около образованието й.
Преди да завърши училище, актьорът искал да изпрати Ина да следва в чужбина, но впоследствие тя предпочела да остане при тях в България и той уважил нейното решение. Осиновената щерка на Любо се увличала по медицината, по-конкретно по акушер-гинекологията. Комикът дори успял да й уреди стаж в „Майчин дом“, където тя бързо навлязла в материята и впечатлила целия екип. На изпроводяк старшите сестри не искали да я пускат, защото много се привързали към нея.Златно сърце: Любо Нейков осинови племенницата си. Комикът призна за своя дъщерята на починалия си братЛюбимият на поколения българи актьор Любо Нейков за пореден път доказа, че има златно сърце. От няко…Aug 27 2018skafeto.com

loading...