Новини

Любо Нейков продава родната си къща: Комикът прибира баща си в София, слага го под лекарско наблюдение

Любо Нейков продава родната си къща: Комикът прибира баща си в София, слага го под лекарско наблюдение

Любо Нейков имал намерение да обяви за продан родната си къща в Червен бряг, където само преди няколко седмици издъхна неговата майка. Цеца си отиде навръх Благовещение и остави сам своя мъж Иван, с когото били свикнали да се гледат и да си помагат взаимно в последните по-тежки години.
Звездата на „Столичани в повече“ изпитал нужда да се отърве от имота не защото му трябвали парите от продажбата, а защото му навявал лоши спомени. Освен това след серията трагедии в тяхното семейство се усъмнил, че имали направена и хвърлена магия именно някъде из бащиния му дом. В момента Любо се опитвал да убеди татко си, че това решение е по-разумно, но пенсионерът искал още малко да поживее в Червен бряг, поне докато духът на жена му напуснел този свят.
После доброволно щял да дойде в София и да живее със сина си и снаха си Гинка, която му била по-мила от родна дъщеря. Все пак бащата на Нейков споделял на съседи, че му било неудобно и не искал да бъде в тежест на сина си, но пък и сам като кукувица едва ли щял да открие покой.Любо Нейков хукна по болници. Тежка прокоба тегне над фамилията на прочутия актьор от годиниОтново тъмни облаци помрачиха ежедневието на талантливия комик Любо Нейков. Актьорът явно вече се е …Nov 28 2017skafeto.com

Било му мъчно, че никога вече с жена му нямало да посрещат роднини в двора, да сеят зеленчуци и да гледат цветя, но кураж му давали двете му внучки.
От своя страна Любо не спирал да мисли за татко си ежеминутно, защото и той имал здравословни проблеми. Бащата на Нейков от години се борел с тежка форма на диабет, високо кръвно и слабо сърце. Още преди десетилетие се случвало да му прилошава, но не бил съгласен да го водят по доктори и казвал, че не те решават докога един човек ще живее. Остарявайки обаче, всяка минута му станала ценна. Тогава склонил глава пред стотната молба на комика да го вземе за седмица-две в София и специалисти да го прегледат.
Любо впрегнал всички свои връзки, за да осигури на татко си адекватно лечение, а приятелите му доктори успели да вдигнат стареца на крака. След като загубил съпругата си, оплакванията му се възобновили, но гледал да се прикрива и да не тревожи сина си излишно. Когато се пренесял в столицата, обаче щял да бъде под постоянно наблюдение.
Източник retro.bgСтава чудна супа! Ето рецептата за любимата на Любо Нейков чорба от коприваЛюбимият на целия български народ комик и продуцент Любо Нейков е прочут сред близките си с умението…May 26 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Черните облаци около арестуваната кметицата Десислава Иванчева се сгъстяват, а скандалът „Младост” се разраства. Появиха…
error: Съдържанието е защитено!