Дует „Ритон“ ми дължат 100 000 лв.! Ако ги платят, ще дам по 10 000 лв. на Преслава, Джино и Станимир Гъмов като свидетели“.
Това сподели пред „България днес“ Люси Иларионов. Режисьорът печели солидната сума след бас между него и ритонците по време на съвместното им участие във „ВИП брадър“ през 2015 година. Облогът хваща изнервения Здравко от музикалния дует, за да защити своята половинка. Певецът твърди, че Катя не е нарекла Люси с италианско име, както режисьорът твърди.
Всичко започва, след като Катя от „Ритон“ обвинява Люси Иларионов, че е прибрал изчезналия кабел от бягащата пътека във фитнеса на „ВИП брадър“. На камерите в риалити шоуто ясно се вижда как певицата влиза в спалнята, където си почива Люси, и му отправя словесни нападки.
Люси Иларионов: Дует "Ритон" ми дължат 100 бона! Режисьорът обеща по 10 000 лева на Джино, Преслава и Гъмов

След сцената в спалнята по-късно Люси и „Ритон“ се изправят очи в очи на меката мебел в хола на къщата. Тогава се завихря и големият скандал между тях.
„Аз се събудих и ти казах, че съм зле, а ти ми каза някакво италианско име“, обръща се Люси към Катя.
За да защити половинката си, Здравко обявява, че лови бас за 100 000 лева, че Катя не е казала нищо.
„Това неговото е халюцинация“, заявява мъжката част от дуета, но Люси е уверен в това, което е чул, и според него ритоните само се излагат.
„Театро гранде претрочели“ – това всъщност казва Катя на Люси. Това се вижда на запис от камерите в къщата, а за целта всички съквартиранти бяха събрани пред големия плазмен телевизор, за да видят истината. Така „Ритон“ губят губи баса и съответно се оказват длъжници с крупна сума на режисьора.

„Още тогава казах на съквартирантите Преслава, Джино и Станимир Гъмов, че ще им дам по 10 000 лв. като свидетели, ако Здраво си плати облога. Само че неговата дума не е мъжка явно и едва ли някога ще си плати“, сподели по телефона пред „България Днес“ Люси, който е в Лондон и снима поредния видеоклип.
Иларионов е категоричен, че от „Ритон“ са се изхвърлили с този бас.
„Ако аз се хващам на бас, залагам 500-1000 лв., които ще мога да ги платя. А не 100 бона. За пред камерите се правеха на много добри и накрая уж се помирявахме. Здравко се прави на мъжкар пред цяла България, а накрая се крие като мишка. Малко е тъпичко“, разказва още Люси.
Въпреки привидното заравяне на томахавките в края на реалити шоуто нещата извън него съвсем не стоят миролюбиво.

„След това направиха парти в готината си къща с всички съквартиранти и продуцентите без мен. А можеше да ме поканят, като така опитат поне да загладят нещата, след като са се издънили. Но не го направиха и три години вече не се обаждат„, категоричен е режисьорът.
Люси се чувства обиден от отношението на „Ритон“ и е твърдо решен да разказва за неизпълнения бас на музикалния дует и занапред.
„Не помня да е имало изобщо такъв бас. Не мога да коментирам нещо, което не си спомням“. Това сподели пред изданието Катя от „Ритон“ в отговор на напомнянето на Люси за загубения бас.


loading...