Майката на Десислава Радева

Откакто стана първа дама на България, Десислава Радева непрекъснато попада във фокуса на медийното внимание. Интересът към съпругата на държавния глава и семейството й е логичен и заради факта, че докато президент беше Росен Плевнелиев, на практика първа дама нямаше, тъй като тогавашната му съпруга Юлиана на практика не се появяваше на официални събития.Гордост: Синът на Деси Радева Страхил е звезда в АмерикаСинът на Деси Радева от първия й брак с депутата от БСП Георги Свиленски избягва светлините на проже…Mar 18 2019skafeto.com

Майката на Десислава Радева се оказа бизнес дама, съобщи вестник „Ретро“. Родителката стои настрани от публичността вече 2 години, откакто зет й поел кормилото на президентството. Леля Жаси, както я наричат приятели и познати от родния Бургас, не се появява на официални събития, а оказва подкрепа на щерка си и мъжа ѝ дистанционно.

Освен че тя е пръв съветник на дъщеря си Деси в личните дела, често я консултирала и по отношение на стила й. За майката на Радева не се знае почти нищо, освен че се е развела с баща й Кирил отдавна, а навремето е била активна спортистка с кариера в хандбала. Като самотна майка работила какво ли не, за да издържа щерка си, но бедните времена за нея и роднините й отдавна отминали. 73-годишната пенсионерка към днешна дата може да се похвали със собствен бизнес. Доскоро била съдържателка на две фирми, но едната прекратила дейност.

Сега шефствала само във втората, която според официалните данни в Търговския регистър се занимава с широк спектър начинания. Сред предметите на дейност на модерно кръстената от леля Жаси фирма „Д.А.СОЛУШЪНС“ са покупка на стоки или вещи с цел да се препродат в преработен вид в страната или чужбина, продажба на стоки собствено производство, продажба на ноу-хау, консултантски и импресарски услуги, осъществяване на рекламни сделки, туроператорска дейност и строеж и обзавеждане на недвижими имоти. Фирмата е регистрирана в Бургас, откъдето са родом Деси Радева и родителите й, а според официалния отчет за година печели по около 73 хиляди лева.

Другата фирма на майката на Десислава Радева , която е вече нефункционираща, се занимавала с търговия с текстил, а седалището й отново било в Бургас. Макар коренът им да е от морския град, близки до президентшата издават, че тя поискала майка й да дойде при нея в столицата, за да й е подръка във всеки момент. Преди да завърти любовната афера с настоящия президент, Десислава пак споделяла един покрив с родителката си в малко селце, където избягала, след като преживяла нервен срив заради пренатоварване на работното място, което заемала, преди да стане пиар на Румен Радев във ВСС.Деси Радева: Подслушват ме! Първата дама чувала звуци през телефона сиДесислава Радева хвърли скандалното твърдение, че подозира, че я подслушват. Признанието тя направи …Apr 7 2019skafeto.com

loading...