Млада жена от Варна преживя един от най-ужасните моменти в живота си. Майката изпратила шофьор на такси, който да прибере дъщеря й от училище. Вместо обаче по този начин да улесни живота си, тя преживяла истински кошмар. Причината е, че вместо след 15 – 20 минути детето й да е при нея, колата изчезнала за повече от 2 часа. през цялото време жената си представяла най-лошото, а в опитите си да разбере какво се случва, се обърнала за помощ и към органите на полицията. Ето какво разказа жената за инцидента с детето й.
„Шофьор на такси трябваше да прибере дъщеря ми от училище, като до вкъщи се стига за 15 минути. Вместо това той я завлече в циганската махала. Щях да умра, докато си видя детето. Кажете ми как да се справя с този шок?!“ Това заяви майката Милена Дамянова от Варна, която разказа за ужаса, който е изпитала в рамките на 2 часа, през които не е знаела къде е дъщеря й, съобщава Бургасинфо.
Момичето е трябвало да бъде откарано на улица „Подвис“ във Варна, а вместо това таксито е заминало на адрес към улица „Пловдив“, като разликата между тях е 4 километра.Роми погнаха Карбовски с кирки и лопати. Искал да снима 13-годишното дете, бременно от брат си (СНИМКИ)Тумба роми от Брезово се е опитала да линчува известния телевизионен журналист Мартин Карбовски. Те …Oct 26 2017skafeto.com

„Дъщеря ми е в 8-ми клас, днес нямаше последен час и ми се обади в последната минута.

Обадих се на такси, за да отиде да я прибере. Казах адреса и детето, като се качи в колата, ми даде шофьора. Тогава аз му потвърдих адреса. До нас се стига за 15 минути, мина половин час – детето ми го нямаше, звъннах й, а телефонът даваше свободно, но никой не вдигна. Звъннах във фирмата, казах им, че ми го няма детето, а те ми отговориха, че ще засекат колата. Звъннах след 2 минути и ми казаха, че детето ми е закарано до циганската махала. Тя е казала: „не тук“, а той й отговорил: „Добре, качи се да те закарам“, но тя е избягала от страх. Телефонът останал у него.
Звъннах веднага в полицията, отцепиха района и след час и половина ми намериха детето. Дъщеря ми отишла при таксиметрови шофьори и ги помолила да я упътят къде е ул. „Подвис“, те й казали. А това е на 4 км от нас. Тя е с пролапс на сърцето и най-малкият стрес й се отразява. Благодаря на Първо и Трето районно, че ми намериха дъщерята. Видях и онзи изрод в районното, като го задържаха и ако не бяха ме спрели – щях да го убия. Не го пожелавам на никой родител, защото за 2 часа, докато ми намерят детето 20 г от живота ми заминаха. Плача непрекъснато, без детето да ме вижда. Как, кажете ми как да се справя. Щях да умра. А детето е по-силно от мен. Как да се справя с този кошмар…“, разтреперана е майката. Милена описа таксиметровия шофьор като едър, мургав и плешив.Брутално зверство изправи косите на български съд! Роми скалпирали Иван Йолов, после раздробили костите муСвикналите на всичко съдии останаха с изправени коси, след като излязоха шокиращите подробности от ж…Oct 5 2017skafeto.com

loading...