Мариана Попова и Веселин Плачков са били принудени да напуснат дома си дни преди влизането на актьора във „ВИП Брадър“, съобщава вестник „Ретро“. Двамата обитаваха огромна къща с разкошен двор в казанлъшкото село Тъжа, която им бе безвъзмездно подарена от дългогодишния благодетел на Плачков – местния бос на розовото масло Стоян Христов. Последният дори финансира лично от джоба си филма „Роза Дамасцена“, в който Веселин изигра главната роля.
Баровецът се разгневил от решението на Весо да влезе в сеирджийското риалити и буквално го натирил, заедно с бременната тогава в деветия месец Мариана и двете им дъщери от предишни връзки. Сега положението било още по-сложно, защото през миналата седмица изпълнителката роди общата им щерка Екатерина. Скандалът между бизнесмена и актьора бил жесток и думите, които двамата мъже си разменили, преминали далеч отвъд границите на благоприличието. Заради участието си във „ВИП Брадър“ Плачков се оказал без къща, без кола и без заплатата, която му била обещана от неговия спонсор, при условие че стопанисва етнографския му комплекс край Казанлък и му прави реклама в светските среди.

Всъщност бизнесменът и Веселин станали близки покрай заснемането на лентата „Роза Дамасцена“. Първият голям подарък, който Весо получил, бил чисто нов джип на марката КИА, с който също се наложило да се раздели. Още по-голям проблем от материалните загуби, които двамата с Мариана претърпели покрай скандала, се оказали създалите се неуредици около децата им. Те искали щерките им да започнат училище в Казанлък, двете дори вече били записани, но предвид създалата се ситуация, се наложило по спешност да ги върнат в старите им училища.
В момента певицата не спирала да плаче и да страда за мъжа си, както и за разпада в живота им. Тя роди в софийска болница и засега живеела в моминския си апартамент, който е извънредно тесен и със сигурност няма да може да побере и петимата, когато Плачков напусне шоуто и се върне при тях. С хонорара той най-вероятно щял да подсигури на Мариана и децата ново жилище.


loading...