Рачков

Мария Игнатова си наложи ембарго върху връзката, или липсата на такава, с колегата си от „Господари на ефира“ Димитър Рачков.
Миналото лято блондинката се върна при комика, но в последно време се появиха съмнения, че „любовното лепило“ не е скрепило разбитите парчета във взаимоотношенията им.
За сметка на Рачков, който забавлява зрителите в „Като две капки вода“, откакто „Господарите“ паднаха от програмната схема на Нова тв, Мария се покри, отбелязва агенция „Пик“. Игнатова уплътнява свободното си време, което е в излишък, с активна почивка, пътувания в чужбина и романите на Оскар Уайлд, Джон Стайнбек и Чарлз Буковски върху нощното си шкафче.Димитър Рачков хвърли бомба: На социални помощи съм, мъчи ме странна болестМоята заплата – ние сме на социални помощи в „Халваджиян ООД“, знаете при кого работя. На солети сме…Mar 12 2019skafeto.com

Страненето на Марчето от светския живот не е никак случайно. Игнатова е вдигнала ръце от медийния интерес към особата й и най-вече около отношенията й с Рачков.
„Около това се шуми от има-няма 12 години. Абсолютен терор! И за да не допринасям допълнително за шума, няма да гъкна по темата повече“, изригна водещата в интервю пред „Дива“.
Мария Игнатова по принцип никога не е била словоохотлива относно личния си живот. Преди две години, когато с Рачков решиха да прекъснат отношенията си, не тя, а той оповести раздялата им пред медиите.Мария и Рачков съсипани след спирането на „Господари на ефира“Мария Игнатова и Димитър Рачков са в ступор от спирането на „Господари на ефира“, в което миналата е…Jan 23 2019skafeto.com

loading...