Мария Илиева син

Поп певицата Мария Илиева стана майка за първи път след като роди син, когото кръсти Александър. Момченцето е проплакало вчера в Първа САГБАЛ „Света София“ (бивша „Тина Киркова“).

Фамилията и приятелите на талантливата изпълнителка разпространяват радостната новина в социалните мрежи и вдигат почерпки за здравето на майката и детето. Специални благодарности получи лекарският екип, асистирал при раждането, начело с д-р Мажена Риш-Панова и анестезиолога Мирослав Стоянов. Бебето на Мария Илиева тежи 3 кг 80 г и е с дължина 48 см.

В началото на октомври стана ясно, че Мария Илиева е бременна. Самата певица публикува снимка в личния си профил във Фейсбук.
Мария Илиева изживя най-голямата радост (СНИМКА)Свети Мина е спасил Янка Рупкина от горящия самолет. Ето какво разкри народната ни певицаЯнка Рупкина е българска народна певица, която е известна не само у нас, но и в света. Тя и до ден-д…Jan 6 2018skafeto.com

„Щастие. Любов. Споделеност. Смисъл. Благословение. Обичам!“, гласеше съобщението й в социалната мрежа.

В добавените хаштагове тя уточни, че чака момче. През декември Мария Илиева бе на корицата на сп. „Ева“, където за първи път проговори за бащата на детето й, който се казва Георги.

„С Георги се влюбихме, пожелахме да създадем живот и Бог бе милостив – забременях веднага след като го решихме. Той не живее в България, развива успешно бизнеса си в Белгия. Категорично не желае медийно внимание и аз уважавам това“, казва още Мария Илиева.

Хитовата певица съвсем наскоро представи пред почитателите си и най-новата си песен, която носи заглавието „Всичко“. Видеото към песента, което е много модерно, събра и бързо хиляди гледания в Youtube.Галена заряза всички диети: На певицата изобщо не й пука за едрите бедра и отпуснатия коремПоп-фолк певицата Галена е една от звездите у нас, чиито фенове са изключително активни и критични, …Oct 13 2017skafeto.com

loading...