Мария Силвестър гадже

Водещата Мария Силвестър, която по принцип пази лични си живот в тайна, сподели 1-2 кадъра на новото си гадже, за което се предполага, че е заедно с нея от миналата година.Халваджиян разделил Игнатова и Рачков: Водещата в жестока депресияСпирането на „Господари на ефира“ се отразява катастрофално на единствената водеща на шоуто. От нача…Mar 18 2019skafeto.com

В личния си Instagram синеоката Мария сподели в story две снимки на русокос младеж, до който тя изглежда много усмихната и щастлива, съобщава вестник „Труд“. Двамата са се снимали прегърнати в басейна към хотела, където вероятно са отседнали.
Мария Силвестър показа новото си гадже (снимки)

През последните дни Мария публикува няколко кадри от почивката й на море, като не е известно дали то е по нашето Черноморие или в друга държава.
На другия кадър, двойката се излежава един до друг, като впечатление правят ярко сините очи и на двамата.
Мария Силвестър показа новото си гадже (снимки)

Слуховете, че до Мария има нов мъж, след развода й преди 3 години с актьора Силвестър Силвестъров, се появиха след като тя самата намекна за това: „Тази година е следната: година на много резки промени, успешна в професионално отношение, загубих едно приятелство, но спечелих любов. Много интересна история“, такава бе равносметката й за 2018-а пред сп. Grazia.

Миналия месец пък, Мария сподели кадър със сина й от времето след развода, когато е останала на улицата и е живяла в приятели, докато си стъпи на краката.Хилда Казасян откраднала мъжа на тв водещаХилда Казасян е щастливо сгодена за бизнесмена Пламен Иванов. Преди да стигнат до предложението за б…Apr 8 2019skafeto.com


loading...