Марта Вачкова

В последно време Марта Вачкова прелива от щастие и това ясно си личи при всяка поява на малкия екран. Причината е много проста и логична – щерката на незабравимия Григор Вачков изживява прекрасни мигове в любовната си връзка с колегата си Владо Пенев. И това е най-добрата компенсация за Марта за преживяното в предишния й брак.

В същински ад превърнал живота на Марта Вачкова бившият й мъж Радостин Миладинов. Дори след като общата им дъщеря Рада навършила пълнолетие и вече била самостоятелна, екссъпругът на актрисата продължавал да тормози и двете с обаждания.Любо Нейков неузнаваем: Комикът свали ударно 15 кила с диетата на Марта ВачковаЛюбо Нейков е предприел крути мерки в отслабването си и вече бил минус 15 килограма. Този път комикъ…Jan 27 2019skafeto.com

Марта и никому неизвестният бизнесмен бяха семейна двойка почти 8 години. Бракът им обаче не тръгнал гладко от самото начало, а половинката на Вачкова често си изпускал нервите и се държал зле с нея. Макар всички от обкръжението й още тогава да я навивали да го зареже, тя продължавала да има надежда, че нещата помежду им ще потръгнат, особено след появата на дъщеря им.

Всъщност Рада се оказала ябълката на раздора за двамата. Когато Марта напуснала мъжа си заедно с детето, той започнал да я притеснява по телефона и да ѝ създава най-различни спънки в отглеждането на наследничката им. Не желаел да подписва декларация детето да пътува където и да било, а в същото време бягал от финансова отговорност и не плащал пукната стотинка издръжка.

Преди 5 години Вачкова и Радослав стигнаха дори до съд. Дългогодишната им война ескалира, когато започнаха взаимно да се обиждат публично, макар Рада да бе вече тийнейджърка и тежко да преживяваше кавгите им. „Бащата на дъщеря ми е един престъпник, но няма кой да го осъди. Не дава издръжка от години, аз си съсипвам здравето, за да се влача по дела и да го съдя. Уморих се вече!“, изригна Марта. Тогава тя намекна, че е ставала и жертва на домашно насилие, проявено от негова страна.

Физическото насилие е нищо в сравнение с психическото. На боя ти веднага отвръщаш. Но кое е ответното на обидата? Няма по-страшно от това да ти се внушава, че за нищо не ставаш, че не си добра майка, че не можеш да готвиш, актриса не можех да бъда. Нищо не бях. Ад!“, споделя звездата на „Откраднат живот“.

Бащата на Рада не се появи и на скорошния й абитуриентски бал. Наследничката на Вачкова завърши Националното училище за изящни изкуства „Илия Петров“, а в момента е студентка в Националната художествена академия, където следва специалност „Плакат и визуална комуникация“.Неземна вкусотия – рецепта за бюрек с гъби и пиле на Марта ВачковаКолкото е добра на сцената и пред камерата актрисата Марта Вачкова, поне толкова я бива и в кухнята.…Jan 31 2019skafeto.com

loading...