Новини

Мая Манолова изригна гневно срещу безобразията на ЧСИ-тата: Могат да ни осъдят и запорират имотите, без дори да разберем!

Мая Манолова изригна гневно срещу безобразията на ЧСИ-тата: Могат да ни осъдят и запорират имотите, без дори да разберем!

Мая Монолова е изключително дейна откакто стана омбудсман. Към нея се обръщат хора, които имат проблем или не могат да се справят с бюрокрацията у нас. За да заслужи това доверие, Мая Манолова определено не стои със скръстени ръце. Тя взе отношение и по нашумелите напоследък теми като казуса с учебниците, проблемът със земеделските земи и ЧСИ-тата. Скандалът със земите се разрази, когато собственици, които са отдали земеделските си земи под наем, откриха, че наемателите им отдават земите им на трети лица за дълъг период от време и то без да ги предупредят. Именно по тази тема омбудсманът реагира светкавично.

Тя коментира, че в момента законът не е регулирал подобна ситуация и реално институциите не могат да помогнат на собствениците. Именно поради тази причина, Манолова е изготвила законопроект, който ще бъде обсъден и предложен в парламента. Ако бъде приет, то не-собственици няма да имат право да отдават чужди земи под наем на трети лица.Омбудсманът на България Мая Манолова подкрепи Валери Симеонов в битката с шумаОмбудсманът на България Мая Манолова реши да даде едно рамо на вицето Валери Симеонов в битката с шу…Aug 16 2017skafeto.com

Тя се изказа и по отношение на ЧСИ-тата.

Според нея в момента частните съдебни изпълнители имат прекалено много власт. Те могат да ни осъдят и да запорират доходите ни, без ние дори да знаем за това. Тя счита, че родните депутати трябва бързо и своевременно да разгледат този проблем, защото той ще стане нерегулируем, ако не се предприемат действия в тази насока.Отлична новина за всички работещи! Победа за Мая Манолова: Удариха фирмите, бавещи заплатите на служителите сиОтлична новина за всички работещи българи дойде преди минути от 44-ото Народно събрание. Депутатите …Jul 26 2017skafeto.com

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Препоръчано
Дрехите ни са изложени както на метеорологичните условия, така и на най-различни петна: от прах,…
error: Съдържанието е защитено!