милко кмет

Певецът и кандидат за кмет на родния Свиленград Милко Калайджиев също влезе в кампания с гръмко предизборно обещание. Вместо да котка електората с детски площадки и асфалтирани улици обаче, Бай Милко даде по-интимна клетва – ритуално да обръсне мустака си на градския площад, ако бъде избран, пише Lupa.bg.

„Въпросът е символен. Стози жест искам да покажа, че най-важното за един градоначалник е да се научи да жертва първо личното си удобство“, сподели ни мустак №1 в родната музика.

Изпълнителят, който другата седмица става на достолепните 68 години, лично се е заел с кампанията си и неуморно привлича симпатизанти така, както най-добре умее – с песни и танци.

Милко бръснe мустака на площада ако стане кмет

В интерес на истината Калайджиев вече веднъж е посягал публично на гъстата, мъжкарска украса под носа си при участието в “Като две капки вода” преди няколко месеца. За да може да влезе в образите възможно най-точно, той обръсна знаменития си черен мустак. Всички мъже във формата направиха същото, но жертвата на Милко беше най-емблематична.

Милко Калайджиев показа своята къща си за гости и разкри как е проверяван (Снимки)„Гостите на Калайджиевата къща имат опция да ловят риба в язовира, който стопанисвам от 10 години. И…Jun 25 2019skafeto.com

Попфолк певецът беше номиниран за кмет на Свиленград по предложение на общинската организация на ДПС и е утвърден от областния съвет на партията.

Нов тотален хит запали мрежата: Наско Ментата възпя и Шушанките и се разпищоли с Милко Калайджиев (ПИКАНТНИ СНИМКИ)Шушана вече не е сама! Има си женска компания от палави момичета, които носят гордото название „Шуша…Jul 27 2018skafeto.com

 

loading...