40-годишната Десислава Стоянова мистериозно е изчезнала от дома си в Карлово. Жената е служител на 61-а Стрямска механизирана бригада. Никой няма връзка с нея от една седмица.
Няма оставено писмо с обяснение къде е Десислава, съобщиха разследващи. Няма никакво основание да с смята, че жената не е жива, коментираха още нашите източници.
Стоянова е разведена отдавна. Родителските права на детето й са присъдени на бившия й съпруг.
Тя се е отклонила от работа. Мистерията е пълна, тъй като колата й липсва, но мобилният й телефон е бил в дома й, оставен да се зарежда.
С издирването на рейнджърката се е заела Военната полиция.
Мистериозно изчезна разведена рейнджърка от 61-а Стрямска механизирана бригада (СНИМКИ)

По-късно днес стана ясно, че изчезналата от карловската бригада рейнджърка Десислава Стоянова е имала множество връзки, съобщи агенция „Блиц“, позовавайки се на свои източници. 40-годишната жена не е имала проблеми, поне приятелите й и колегите й в поделението не знаят за такива.
Никой от разпитваните любовници не е дал информация, която може да насочи разследващите къде може да е 40-годишната жена. Въпреки това основната версия е любовни многоъгълници.
Проверка установи, че автомобилът на Стоянова, който би трябвало да е паркиран пред дома й, е на ремонт. Смущаващото е, че телефонът на рейнджърката е бил в дома й, а вратата не е била заключена.

Това означава, че тя е излязла за малко, да види вероятно някого. Тогава се е случило нещо, което и до сега остава мистерия.
Няма данни в последно време около Десислава Стоянова да е имало скандали, не се е оплаквала на никого, няма данни и да е била в депресия. Единственото, което колегите й от поделението зная е, че тя е изчезнала. Вчера са разпитани десетки хора, никой не е дал ясна насоченост къде е военнослужещата.
Както вече съобщихме, от седмица няма следа от жената. Няма оставено писмо. Стоянова отдавна е разведена, родителските права на сина й са присъдени на бащата.

loading...