Изчезналата преди дни 43-годишна Цветелина Георгиева е бизнесдама. Както вече стана ясно, жената е в неизвестност от 15 юни.
Проверка показва, че жената има на свое име фирма, регистрирана на адреса си в кв. „Младост“, която при регистрацията й е вписана с широк кръг от дейности, пише „Телеграф“.
Съпругът и синът й са имали дружество за проектиране, изработка и монтаж на ПВЦ на същия адрес. Справка в имотния регистър показва, че жената си е купила апартамент заедно със съпруга си в Шумен през 2003 г., който 2 г. по-късно продали и се преместили в София.
Мистерията се заплита: Безследно изчезналата Цветелина от "Младост" била известна бизнесдама (СНИМКИ)Пъзелът за огнения ад в склада на „Аванти“ започва да се нарежда, разследващите вече имат версия за пожара за 4 млн. леваАпокалиптичният пожар, който на 3 май изпепели стока на веригата „Аванти“ за 4 милиона лева, е имал …May 8 2018skafeto.com

Цветелина Георгиева е висока около 170 см, с дълга, руса коса и кафяви очи. Била е облечена в сини дънки, червена тениска, светлосиньо дънково яке и обута с еспадрили. Умоляват се всички, който имат информация за издирваната, да се обадят на тел.112, 02/9828760, 02/9828731 или в най близкото районно управление на МВР.
Припомняме, че полицаи от столичното Седмо РУ издирват Цветелина Радославова Георгиева (43-годишна) от Омуртаг, с последен адрес в ж.к. “Младост 1“. На 15 юни сутринта жената напуснала дома си и оттогава е в неизвестност.
Източник blitz.bgКои са „Интригантчо“ и „Пинокио“, босовете на петролната мафия? Коя е тв водещата „Манджата“ – тяхното острие?Драмите около проектозакона за горивата се разгарят с пълна сила. От Сдружението на независимите тър…Jun 27 2018skafeto.com

loading...