32-годишният благоевградчанин Павел С., който бе открит мъртъв в квартирата си в събота, е получавал безплатно хранителни добавки от собственика на фитнеса, в който тренирал, тъй като му е приятел, съобщава вестник „Телеграф“. Съседите му предполагат, че той е издъхнал от инфаркт.
За депресията му допринесли конфликт с родителите му, заради който излязъл на квартира, както и раздялата с приятелката му, в която бил лудо влюбен.
Около 19,30 часа хазяйката му, която живеела на друго място почукала за наема на вратата в наетата от него стая. Квартирата се намирала в жилищен блок на ул. „Александър Стамболийскии“ в близост до гимназията за изучаване на чужди езици (СОУИЧЕ) в центъра на областния град.Ако сте сами вкъщи и усетите, че получавате инфаркт, тези съвети ще спасят живота виСърдечният удар се случва бързо и ако не се реагира навреме, завършва с фатален край. Възможно най-л…Oct 7 2017skafeto.com

Когато отворила вратата, тя се натъкнала на ужасяваща гледка и непоносима миризма. Тялото на младия мъж е било на пода в начален стадий на разлагане, очевидно е починал в дните преди Великден. Пристигналите на място медици и полицаи не са установили следи от насилие.
Пред съседи той споделял, че е безработен, като кандидатствал и чакал документите си, за да замине да работи и живее в чужбина. Опитвал се да се пребори с депресията си, като всеки ден тренирал във фитнес салони. Аутопсията на починалия ще бъде извършена във вторник.
Източник blitz.bgМедиците биха тревога: Може би сте прекарали инфаркт, а изобщо да не подозирате!Медицински експерти направиха ново изследване, което променя представите ни за протичането на един о…Jun 29 2017skafeto.comМедиците биха тревога: Може би сте прекарали инфаркт, а изобщо да не подозирате!Медицински експерти направиха ново изследване, което променя представите ни за протичането на един о…Jun 29 2017skafeto.com


loading...