митьо пищова кмет

Митьо Пищова отново гръмна с новината, че влиза в битката за кмет на Велико Търново. Зевзекът Димитър Маринов официално се кандидатира за вота, съобщава вестник „Монитор“.

Така до момента официалните претенденти да седнат на кметския стол в старата българска столица са Даниел Панов от ГЕРБ, Весела Лечева от БСП, Милен Михов от ВМРО и Митьо Пищова. В следващите дни обаче със сигурност бройката ще набъбне с още няколко имена.

„Вярно е, сега съм при едни добри хора в комисията и си подавам документите. Те са много строги, ама справедливи. Оглеждат ми документите отвсякъде, да няма нещо пропуснато. Ама аз съм бетон отвсякъде. Аз съм непробиваем и този път ще спечеля, напук на всичките душмани и за радост на болярите“, закани се Пищова пред изданието.

Той уточни, че освен като кандидат за кмет, ще участва в изборите и в листа за общински съветници. В нея освен шоуменът ще попаднат още синът му Илиян, който е юрист по образование и дъщерята на неговия брат Мартина. „Тя е много умна. Завършила е икономика с отличие в оня университет, хубавия, в Англия, Кеймбридж”, похвали се Пищова.

Война. Галина: Господинът е жалък! Митьо Пищова: Грозница и вампирДимитър Маринов, известен повече като Митьо Пищова, отново влезе в светлините на прожекторите. Както…May 7 2019skafeto.com

„Аз съм с пенсионерите, с бедните и с гладните, с онези, които нямат пари за хляб. Ще ме подкрепят старите хора, сираците, хората без пари и без работа, нашите братя роми от махалата. Ще има голямо шоу. Ще раздавам кебапчета, кюфтета, лимонада, файтони-майтони. Почвам от старческия дом и след това ще минавам по кварталите и по селата, където хората ме обичат, защото съм един от тях, техен брат“, заяви още шоуменът.

Митьо Пищова пак го закъса със сърцето. Плейбоят ридае от кардиологията под Царевец: Бог ме наказва!Неуспелият кандидат за президент на България Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова, отново …Oct 3 2017skafeto.com

Това са поредните избори, в които Димитър Маринов е кандидат. Той дори се кандидатира за президент на вота през есента на 2016 година, но остана с доста скромен резултат. Тогава той отсече, че е раздал 1 тон чиста кайма за кебапчета и кюфтета. „Не мога да приема тези резултати“, сподели той.

Тогава Пищова заяви публично, че ако Румен Радев бъде избран за президент ще се обеси, но в крайна сметка размисли и дори се снима с държавния глава. Преди президентските избори пък той отново бе кандидат за кмет на Велико Търново.

Митьо Пищова изтрещя тотално: Предлагам брак на Лили Иванова, ще я къпя с мляко в джакузитоНеуспелият кандидат за президент Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова е изтрещял тотално. …Jan 6 2017skafeto.com

loading...