Млада жена от Пловдив пропътува 120 км, за да спаси изпаднало в беда куче. Жената видяла снимки на изтощеното от глад животно в социалната мрежа и не останала безразлична.
Преди три дни Айра тежала само 26 кг. Чистокръвното дого аржентино било захвърлено в полето край Хасково. Ели вижда негова снимка в социалната мрежа, зарежда колата с бензин с последните си пари и тръгва.
„Беше едно на милион да намеря мястото, това е куче, не е кол да седи на едно място и вторият проблем беше, че не знаех колко е социална, за да я кача в колата”, разказва спасителката – Ели Владкова, предава БТВ.
Млада жена от Пловдив събра последните си пари и пропътува 120 км, за да спаси изоставено куче (СНИМКИ)
Млада жена от Пловдив събра последните си пари и пропътува 120 км, за да спаси изоставено куче (СНИМКИ)Помагайки на замръзнало в снега куче, хората с ужас видели какво крие под себе сиТази история е покъртителна и за пореден път доказва, че съществува невидима връзка между човек и ку…Dec 5 2018skafeto.com

Ели споделя, че и друг път е приютявала животни в дома си. „Аз като видя такова нещо и после не мога да спя, другият вариант беше да отида да пия кафе, аз не обичам такива работи, трябва нещо да правя”.
Ветеринарите установят, че кучето страда от тежко заболяване. Скъпото лечение вероятно е причината предишните собственици да го изоставят.
Според ветеринарния лекар Тодор Калинов обаче, има много голяма вероятност кучето да се възстанови напълно.
Ели благодари на хората, които й помагат в грижите за Айра и съветва всеки, който може, да си осинови животно.Ванката от Шоуто на Слави: Девствен съм! Нямам гадже, няма и да се женя, не пия, не пуша, живея с две кучета„Девствен съм! Нямам гадже, няма и да се женя, не пия, не пуша, живея с две кучета.“
Така, къде на ш…
Sep 7 2018skafeto.com

loading...