Новини

Момиченце бръкна в чантата на баба си, а се случи най-страшното

Момиченце бръкна в чантата на баба си, а се случи най-страшното

Ужасяващата история на едно малко момиченце разтърси света. Малката Янели Цолер била на посещение в къщата на баба си и дядо си в щата Флорида, САЩ. Денят започнал като всеки останал и никой не предполагал, че ще има такъв нещастен край.
Докато се забавлявала с баба си и дядо си, малката Янели, която била едва четиригодишна, поискала да хапне нещо сладко – например бонбон. Тъй като знаело, че в чантата на баба й – Кристи Цолер винаги имало лакомства, момиченцето бръкнало чак до дъното и за беда се натъкнала нещо зловещо. Вместо бонбон Янели намерила пистолет. Без да искала тя натиснала спусъка и се простреляла смъртоносно. Всичко станало толкова бързо, че никой не се сетил да уведоми младия баща на Янели – Шейн. Той бил едва 18-годишен, когато дъщеричката му се появила на бял свят. За злощастния случай младежът разбрал чак когато пристигнал в къщата на родителите си, откъде щял да прибере Янели. Когато пристигнал Шейн видял пред родната си къща паркирани линейка и полицейска кола.

Момиченце бръкна в чантата на баба си, а се случи най-страшнотоNo ExcerptSep 29 2017skafeto.com

Засега случая се разглежда като инцидент и най-вероятно няма да бъдат повдигнати обвинения към конкретен извършител. Тече проверка чие е оръжието и дали въобще е законно. По думите на бащата, Янели е обожавала баба си и дядо си и е убеден, че случаят наистина е нещастен. Един от най-сериозните проблеми в Щатите е продажбата на оръжие. Голяма част от пистолетите са незаконни или с непроверени документи. Именно неконтролируемият пазар на оръжия е причина за сериозен процент от убийствата и инцидентите в САЩ.С ангелски глас това момиченце изпя една от най-популярните песни за всички времена! Чуйте страхотното изпълнение! (ВИДЕО)Детският глас не може да бъде сбъркан. Тембърът и звученето определено са различни от тези на по-гол…May 15 2017skafeto.com

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Кестените са изключително интересни и много използвани в народнамата медициа. От лекуване на разни заболявания,…
error: Съдържанието е защитено!