С неуместна снимка по време на празниците дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз разбуни духовете в социалните мрежи.
Тя публикува свой кадър, на който държи „бамбинчето“, като уточни, че католиците като нея така наричат младенеца. То обаче бе бинтовано, боядисано с изкуствена кръв и лежеше около спринцовки, лекарства и спрейове за нос, пише „Монитор“.
„Това е младенецът или както го наричаме ние католиците – “бамбинчето”. За тези от вас, които не знаят какво означава това – това е новороденият син на Бог – Иисус Христос. На снимката ми синът на Бог се е родил с увреждания. Болен е или неоправдан, или различен – както щете.“, написа към снимката тя.Николета се маскира като похотлива монахиня, а Мегз като бременно зомби (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)Николета Лозанова е на път да скандализира не само обществото, но и църквата, след като засне фотосе…Oct 30 2018skafeto.com

Носителката на „Златна игла“ обясни, че в България различните не са приети от обществото и чрез тази си проява прави призив за промяна. Мнозина обаче намериха публикацията й за подигравка.
„Лекувай се, момиче!“, „Трябва да ти намерим нов и добър дилър, този ще те съсипе за новогодишният ти пост…“ и „Долнопробен и евтин пиар“, гласят само част от коментарите. Една жена дори разказа как е молила Каканашева за помощ в кампания за болно дете, но не получила отговор от нея.
Ден по-късно Мегз реши да се реваншира на феновете си и сподели нова снимка, на която „бамбинчето“ е изчистено и без реквизит от аптеката.
Мрежата прегря до червено: Мегз се подигра с младенеца, пусна СНИМКА, която възмути хиляди

Към нея дизайнерката написа на последователите си дълга история, в която главен герой е прадядо й.
„Един от прадядовците ми е бил свещеник и го е получил бамбинчето като подарък лично от царица Йоана. Прабаба ми разказваше, че царица Йоана още е дала съкровище на прадядо ми, за да го зарови в двора ни и когато размириците утихнат – да го използва за да помага на бедните, болните и неоправданите.“, пише тя. Като дете Миглена често търсила съкровището, „за да излекува всички болни“, но така и не успяла да го намери.Дизайнерката Мегз обяви, че страда от страшна болест! Ето изповедта на младата бизнесдамаФиналът на Вип Брадър е само след ден и в Къщата останаха 5 съквартиранти, които ще се борят за голя…Nov 9 2017skafeto.com

loading...