Нури Семерджиев за няколко минути се превърна в най-обсъждания човек в България, след като при влизането си във „Фермата“ обяви, че у нас е нямало турско робство. Работещият в Англия мюсюлманин директно каза, че българите и техните завоеватели са били просто съжители, а ако турците са искали да сменят вярата на нашенците, са щели да го направят без проблем, пише новини.бг.
След като изрече скандалните слова, той веднага се превърна в най-обсъждания човек във Фейсбук, където мненията са предимно заклеймяващи Нури. Зрителите са категорични, че той е избран, за да пали скандали в предаването, но предричат, че ще си тръгне пръв.
Мрежата прегря от възмущение! Участник от "Фермата": Не е имало турско робство, имало е присъствиеИван и Андрей са извън кожата си! Мародери въртят номера на „Фермата“, искат шоуто да приключи предсрочноРиалити форматът „Фермата“ може да бъде затворен по-рано от предвиденото. Това стана ясно днес, след…Oct 24 2017skafeto.com

Червена принцеса с два аборта също ще се бори за голямата награда. Гергана е внучка на генерал Георги Милушев, който е последният шеф на Управлението за безопасност и охрана (УБО) по времето на Тодор Живков. Въпреки че на два пъти губи дете, днес се радва на едногодишен син.
Богати близначки, които ще играят като един човек, подобно на Алекс и Влади във „ВИП Брадър“ директно дадоха заявка за победителки, защото било време жена да спечели формата, при това градско момиче. Ива и Йоана са дизайнерки в Мюнхен и наследнички на заможни родители.
Сред другите участници са вече обявените Дидо от Д-2, Ивайло Караньотов, Ваня Стамболова, две учителки, българка от Лондон с прякор Хитлер и за първи път ром, който бил арестуван на 12 години.Валерия от „Фермата“ сподели мечтата си: Иска да е като Деси Банова! Ето какво разкри гимнастичката„Фермата“ е една от най-гледаните реалити програми в момента. Тя се различава от другите подобни пре…Dec 8 2017skafeto.com

loading...