Бившият модел Ирена Милянкова даде живот на шестата си рожба. Това стана ясно от публикация на гордия татко – брокера Никола Чолаков, в социалните мрежи. С поста си мъжът издаде и пола, и името на второто си дете от Милянкова – бебето е момиче и носи името Лилия.
„Роди се, Лилията разцъфна“, написа бащата.
Малката се появи на бял свят броени дни след рождения му ден, пише „Монитор“.
С появата на Лилия на бял свят, семейството на Чолаков и Милянкова вече отглежда 8 наследника. Бизнесменът, който в продължение на 13 години работи в съседна Гърция, преди да се прибере на родна територия с любовта на живота си, има две деца от предишна връзка. Красавицата, която изгря на малкия екран като Съни в „Под прикритие“ пък има четири деца от от романа си с Росен Чолов-Чолата.
Първата обща дъщеричка на Ирена и Никола се появи преди две години и носи името Виктория. Малко по-късно, едва 32-годишна, Милянкова се оказа и баба. Причината – доведената й дъщеря роди първия си син.Ася Капчикова се пусна чисто гола с широко разтворени крака, за да покаже как се грижи за храма си (СНИМКА 18+)Ася Капчикова взриви мрежата. Красивата блондинка, която е и бивша изгора на Криско, публикува кадър…Jul 9 2018skafeto.com

Многото деца, в чието отглеждане се включват заедно с Чолаков, далеч не притесняват двойката.
Щеше да е проблем, ако имахме едно дете и чакахме още шест коментира по време на първата си бременност от новия си мъж Ирена.
Този път тя успя да запази в тайна доста дълго време факта, че очаква шестото си дете. Причината – красавицата е все по-внимателна относно присъствието си на публични събития и появата си в медийното пространство.
Слизането й от модния подиум и насочването й към бизнеса с недвижими имоти стана повод и за запознанството й с Чолаков. Искрата между тях пламна преди три години по време на интервю за работа.
Източник novini.bgНова телевизия се разтресе от тази новина: Никол Станкулова слиза от екран, причината я прави луда от щастие (СНИМКИ)Красивата и умна Никол Станкулова чака бебе и вече позира гордо с наедряващото си коремче, съобщи ве…Jul 5 2018skafeto.com

loading...