удушил любовницата

31-годишният Василий Мангошвили е осъден на девет години затвор заради убийството на своята любовница Татяна Мухоротова, на 24 г., през октомври миналата година. Тогава жененият мъж удушил любовницата си и я постави в бетон, след като тя поискала той да остави жена си заради нея.Черен понеделник: Четворно убийство в Нови Искър, военен изби близките сиЧерен понеделник за България! Преди минути стана ясно, че нова кървава драма е почернила цяло семейс…Feb 18 2019skafeto.com
Мъж удуши младата си любовница и я затрупа с бетон (Снимки 18+)

Красивата вдовица започнала връзка с мъжа, след като се срещнала с него онлайн в руска социална мрежа, информира „Мирър“, цитиран от „Блиц“. Той я убил, след като я поканил в дома си за секс, когато съпругата му отсъствала. Вдовицата, която има три малки деца, е заплашила да разкаже на съпругата на мъжа за тяхната афера, когато той отказал да се разведе.
Мъж удуши младата си любовница и я затрупа с бетон (Снимки 18+)

Това довело до яростен конфликт, в който тя е била бита и след това удушена. „Когато жената спряла да се бори, той хвърлил тялото й в кладенец, покрил го със скален материал и бетон“, се казва в информацията от съда.
Мъж удуши младата си любовница и я затрупа с бетон (Снимки 18+)

Убиецът е подпалил трупа, преди да го хвърли в кладенеца в село Алексеевское в южната част на Русия. Нейната загрижена майка съобщила на полицията за изчезването й, когато тя не се върнала от своята среща с местния мъж. „Той й позвъни и я помоли да дойде в дома му“ – казва тя. – Там той я е пребил.

Имаше фрактури и признаци на асфиксия. След това той е запалил нейното тяло“.
Скърбящата майка казва, че дъщеря й е нямала коса и вежди, когато тялото й е извадено от кладенеца и бетонът е отстранен.

Жената е убита през октомври миналата година и съдът сега осъди Мангошвили. Окован в белезници, той е показал на полицията мястото на престъплението и признал, че е убил младата майка и е скрил тялото й.
Татяна има 5-годишен син и две дъщери на възраст три и осем месеца.Брутално убийство на млада жена изправи на нокти КостенецПоредно жестоко убийство потресе България. Мястото на кървавата сцена е Костенец, а жертвата е млада…May 10 2019skafeto.com

loading...