Телевизионната водеща Нана Гладуиш отново вдъхна кураж на хиляди българи, които се борят с бича на ХХI век – рака. След като веднъж се пребори с коварното заболяване, Нана обяви неотдавна в ефир, че за втори път е чула страшната диагноза. В студиото на Нова телевизия Нана днес говори открито за проблема си и беше категорична, че ще извоюва нова победа. „Втория път ще мина през рака красива и радвайки се на живота„, заяви Нана, която беше категорична, че заболяването й ще умре преди нея. „Чувствам се като един сървайвър. И втория път не е лесно. Вчера до 22.00 часа бях в болницата и се чувствах ужасно зле. Химиотерапията те смачква физически. За три дни отслабнах с три килограма и половина“, разкри пред зрителите Нана.Нана Гладуиш започна химиотерапията. Цяла България й стиска палци (СНИМКИ)Телевизионната водеща Нана Гладуиш започна поредната важна битка в живота си. Във Фейсбук тя сподели…Jul 13 2017skafeto.com

Водещата обаче няма никакво намерение да се предава.

Тя иска да бъде пример за сина си, който той да следва и му пожела да бъде силен. Изповедта на Нана предизвика истинска буря от подкрепа в социалните мрежи. Ето какво написаха някои потребители на страницата на фондацията на Нана за борба с рака на гърдата „Една от 8“ във Фейсбук.
Нана, с дълга коса или с къса, това не те променя – ти си същата силна и непобедима жена, пример за всички!
Знам как се чувства милата Нана, но подкрепата е най-ценна! Косата расте! Стискам палци да премине успешно лечение! Борбата е тежка, но преодолима!
Нана е силна и ще покаже на света, че всеки може да пребори рака!
Нана ти си СИЛА!
Реви, крещи… само да се оправиш мила… сълзите ще направят очите ти по-красиви.
С теб съм мила моя! Плача с теб, смея се с теб, крещя с теб, съчувствам ти и се моля с теб! Бог ни пази! Очите ти са красиви достатъчно, за да си и без русата грива! Браво герой!!!
Всичко ще бъде наред миличка. Обичта ни и Бог ще бъдат с теб! Кураж, ти го Можеш, Момиче!!! И това ще мине.

Водещата Нана трогна всички с разтърсващо емоционална изповед за болестта си…Телевизионната водеща Нана трогна приятелите си в социалните мрежи, като пусна кратка, но затрогваща…Feb 24 2017skafeto.com


loading...