По време на аудиенцията на президента Радев при кралица Елизабет II са били разменени подаръци. Те са част от протокола на събитието и се дават в знак на уважение.
Държавният глава е занесъл на кралицата икона на Света Богородица от 18 век.
Съпругата му Десислава Радева също е направила подарък – брошка от сребро и камъни „Сваровски”. Идеята е на дизайнерката Ина АссА. Орнаментите на брошката са вдъхновени от народните хора и ръченицата.
„Идеята за хорото е именно затова, че се държите за ръце или пък сте в една общност като социално събрание. Аз видях този мотив върху една покривка, нещо толкова обикновено на пръв поглед, може да бъде вдъхновение за нещо съвсем различно, а именно за тази брошка”, коментира дизайнерът Ина Асса пред Нова телевизия. В същото време много българки обърнаха по-специално внимание на облеклото на Деси Радева и кралицата.
Направо не е за вярване какво подари Деси Радева на кралица Елизабет II (СНИМКИ и ВИДЕО)
Деси Радева тропна хоро на НСО: Първата ни дама се забавлява на годишнина на Националната служба за охранаПървата ни дама Десислава Радева поздрави служителите на НСО по случай 139-ата годишнина на службата…Sep 20 2018skafeto.com

Президентската съпруга използва комбиниран поздрав на срещата с кралската особа. Тя се здрависа с обитателката на Бъкингамския дворец и същевременно направи реверанс, както се очаква от дамите, които се срещат с Елизабет II. Този тип поздравяване е много любим на британската министър-председателка Тереза Мей. Тя винаги използва тази комбинирана техника при среща с главата на монархията.
Кралицата бе широко усмихната в изчистена розова рокля в типичния й стил. Двете дами бяха с черни обувки със средна височина и черни чанти, като Радева бе избрала кадифен клъч.
Той бе съчетан с тънкия колан, който преминаваше през кръста на първата дама на България и рокля в кралско синьо със 7/8 ръкави и дължина малко под коляното. Косата на Радева бе прибрана в семпло кокче на врата.

Деси Радева взриви нета с тази песен и написа: Искам бръчките ми да продължават да се трупат (ВИДЕО)Съпругата на президента Румен Радев Десислава написа доста силен статус в личния си Фейсбук профил. …Oct 3 2018skafeto.com

loading...