Много зрители се захласнаха по смелия минижуп и краката на Натали Трифонова и почти не обърнаха внимание на прогнозата за времето, която тя направи по БТВ. Това става ясно от коментарите, които започнаха да валят в социалната мрежа. Иначе Натали каза, че днес в Северна България е било най-студено – минус 7 градуса. През деня там ще има трайни мъгли, като температурите ще са минус 2-3 градуса. В останалите части на страната ще е предимно слънчево с температури от 1 до 6.
„Утре съществени валежи не се очакват, може да превали, но леко. В събота и неделя се очаква затопляне на времето, така че Коледата ще е топла и без сняг, каза още Натали.
Натали Трифонова шашна зрителите с палав минижуп и пролетна прогноза за Коледа! (СНИМКА)Климатологът проф. Георги Рачев изненадващо смени прогнозата си за времето на Нова годинаСухо време и температури до около 10 градуса ни очакват при посрещането на 2019 г. Прогнозата направ…Dec 6 2018skafeto.com

Прогнозата й беше потвърдена и от метеоролозите он НИМХ към БАН. Днес ще е предимно слънчево и почти тихо. По-значителна ниска слоеста облачност ще се задържи по поречието на Дунав и над Източна България и там дневните температури ще останат по-ниски, между минус 3 и минус 1 градуса.
В останалата част от страната максималните температури ще са между 1 и 6 градуса. В планините ще е подходящо за туризъм. Ще бъде предимно слънчево и ще духа до умерен вятър от запад-югозапад.
Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3 градуса, на 2000 метра – около минус 1 градуса, съобщават от НИМХ.Идващата зима ще е изненадваща според климатолога проф. РачевПроф. Георги Рачев съобщи пред „Монитор“ и цитиран от агенция Блиц, че тази есен вероятно ще попадне…Nov 10 2018skafeto.com

loading...