Свежа зелена трева посреща Лили Иванова в новия й дом. Стопаните на луксозната кооперация, в която тя си купи последния апартамент, са засадили растителността в ъглите между всяко стъпало, което води до входа на сградата. Тревата обаче не е израснала достатъчно, за да покрие стълбите по цялата им дължина, но поне ги е преполовила.
Покрай тях са посадени и различни видове вечно зелени дървета, може би за да напомнят на минувачите, че там ще живее и Вечната Амбър на родната естрада.
Сградата, която се намира в непосредствена близост до жп гара Подуяне, все още стои необитаема.Естрадната легенда Лили Иванова в депресия, не яде и крие лицето си: Преживяла е нещо ужасноЕстрадната легенда Лили Иванова е изпаднала в тежка депресия и от няколко седмици насам психолози се…Jul 25 2018skafeto.com

Пазачът потвърди пред „Телеграф“, че все още никой от собствениците не се е нанесъл, тъй като и в момента текат довършителни работи по нея.
Изпълнителката на „Панаири“ всеки месец ходи до кооперацията, за да види какво е положението. Ходила е 3-4 пъти, за да пита кога ще е готова и кога може да се нанесе.
Тя си купи апартамент на последния 6-и етаж на 24 ноември 2017 година, като за него е броила 339 039 лв и 18 ст., за да се сдобие с имота – жилище с площ от 196,8 кв. м. и два гаража – единият 18,6 кв. м., другият – 21,4 кв. м. Освен това е платила и 339 лв. и 4 ст. такса за вписване.
Източник blitz.bgЛили Иванова на пикник с музикантите си: Примата отдъхва в полите на Витоша и се вихри около барбекюто (СНИМКИ)Лили Иванова наградила музикантите си с почивка на вила в полите на Витоша. Шестимата членове на орк…Jun 1 2018skafeto.com


loading...