https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Издателят на агенция „Пик“ Недялко Недялков публикува писмо до един от сценаристите на „Шоуто на Слави“ – Тошко Йорданов. Публикуваме го без съкращения и редакторска намеса.
„Има ли разлика дали ви плаща Пеевски или Прокопиев, пита Тошко сценаристчето в гневно писмо, размазващо всички неудобни на господаря му журналисти.
Ще кажа на Тошко, когото нямам честта да познавам лично (забелязах го, когато пуснаха снимки как спи на дискусията за референдума):
Уважаеми Тошко, Пеевски и Прокопиев не са чак най-лошият вариант. Не са и най-добрият, но има по-тежки случаи.
По времето на Костов вашето предаване, тогава именуващо се „Хъшове“, излезе в тежка опозиция и мина на директно финансиране от „Мултигруп“. За студио ползвахте подземията на хотел „България“, собственост на Илия Павлов.Талантливата Крисия разцъфна след раздялата със Слави Трифонов: Не е за вярване какво направи! (СНИМКА)Талантливото дете Крисия Тодорова нарисува първата си картина, която ще продаде на благотворителен т…Nov 22 2018skafeto.com

Същия, когото разстреляха малко по-късно пред офиса му. Убиецът все още е неизвестен.
Според различни официални полицейски източници и доклади на Европол „Мултигруп“ е функционирал като мафиотска организация, занимавал се е с рекет, търговия с наркотици, незаконни финансови операции.
На какво можем да оприличим предаване, финансирано от мафията, ако не на „мафиотско предаване“?
В по-ранни години музикалният бизнес на шефа ти започна с подкрепата на боса на ВИС Васил Илиев. Слави Трифонов бе редовен гост по седянките и запоите на борците в средата на 90-те и основен запевчик на сватбата на Георги и Мая Илиеви.

Васил Илиев бе разстрелян, докато отиваше на среща с Трифонов. Това е публичен факт.
Публичен факт е и дискотеката насред София, която Слави и Жоро Илиев щяха да отварят.
Но се отказаха. И другият брат бе повален от куршуми.
На какво можем да оприличим съдружника на мафиоти, ако не на „мафиот“?
Как така пък всичките му спонсори са избити, нормално ли е това и какви мисли навява?
А какви мисли навява една оперативна разработка на ДАНС, кръстена „Емири“?
Не си чувал за нея? Все някога ще чуеш.
Затова ти казвам, уважаеми Тошко – има и по-страшно от Пеевски и Прокопиев.
По-страшно е…вашето.

Наглостта ви цял живот да консумирате блага в схема с гангстери, но иначе да се изживявате като морална съвест, че и сметка от останалите да искате защо били финансирани от този или онзи. Наглостта ви да се правите на независими, а всъщност винаги да зависите от мутрите и чалгата.
Впрочем, Тошко, знам кога господарят ти настръхна срещу Делян Пеевски.
Когато преди три години Пеевски му отказа да затвори басейна на хотел „Берлин“ и да го предостави само за негово ползване.
Трифонов искал да си плува на воля, без зрители и случайни граждани.
Не стана. А ако беше станало, сега щяха да си пият ракията заедно.
За Слави това не е проблем, той е кален ветеран от школата на ВИС и Мултигруп.“Слави Трифонов с уникален жест към омбудсмана: Дава кола и шофьор на Мая МаноловаТелевизионният водещ Слави Трифонов обяви, че ще даде автомобил и шофьор на националния омбудсман Ма…Nov 6 2018skafeto.com