Напълно здрава и добре изглеждаща майка почина, докато почиваше на о-в Корфу в Гърция със семейството си и яде сурово пиле. Натали Раунсли, на 37 години, била на почивка със съпруга си Стюарт и двамата им синове, когато била поразена от хранително отравяне, пише „Дейли мейл“.
Пред съд в Лондон стана ясно, че състоянието на Натали се влошило бързо само 36 часа след консумирането на пилето в хотелски ресторант. Здравата жена, тренираща триатлон умира, след като кръвни съсиреци се образували по цялото й тяло и блокирали съдовете.Трагедията в Пирин е страшна: Лошото време в България взе човешка жертва, мъжът не е имал никакъв шансГръм е убил човек на връх Ореляк над Гоце Делчев, в района на телевизионната кула.
Мъжът е бил много…
Jul 29 2018skafeto.com

Съпругът й Стюарт Раунсли каза, че Натали е кървяла обилно в болничното легло в Корфу.
Опечаленият мъж споделя: „Хотелът имаше два или три ресторанта. Беше бюфет, ние всички бяхме заедно. Момчетата ядоха същото като мен – паста, хляб и колбаси. Натали си взе напълно различна вечеря, състояща се от пиле, салата, скариди и зеленчуци. Вече бяхме на масата, когато Натали се върна с храната си. Тя започна да яде и докато разрязваше пилето, от него изтече ярко червена кръв. Казах й, че е сурово. Тя стана и взе друго парче и се върна и го изяде. Жена ми хапна само няколко хапки от първото парче пиле“.

Съпругът на Натали казва, че жена му се е оплакала по-късно вечерта, че не се чувства добре, но не е казала нищо конкретно за това дали се чувства болна. Той се събудил в 3 часа, когато Натали започна да повръща в банята на хотела. Докторът пристигнал около 7 часа. След като поставил диагноза гастроентерит, той казал на мъжа й, че той и децата трябва да бъдат отделно от нея. Стюарт завел синовете на закуска, а после на плуване. В 11 часа се върнал да провери Натали, която все още се чувствала много зле и го помолила да я заведе на лекар, за да получи повече помощ.
Жената била приета в болница в Корфу, където по-късно починала. По случая се води полицейско разследване.
Източник blitz.bgТрагедията в Игнатиево няма край: Чичо, спри, крещял Дейвид Славов, но пияният без книжка го влачил 300 метраПоне 300 метра Иван Димитров, по прякор Гожолето, влачил с колата си починалия по-късно от раните си…Jul 24 2018skafeto.com


loading...